Nyitak Friendly, PDF & Email

Teu sapertos sadayana prosedur anu dilaksanakeun di lembaga sosial sapertos CPAM atanapi CAF. Saha karyawan anu ngajantenkeun murangkalih leres-leres henteu ngiringan salah sahiji prosedur bewara ieu. Teu aya peruntukan hukum anu maksa aranjeunna pikeun ngawartosan dununganna ngeunaan miang nalika cuti maternity nurutkeun jadwal anu spesifik.

Kusabab kitu disarankeun alesan praktis pikeun teu reureuh teuing. Kusabab deklarasi kakandungan nyababkeun sababaraha statusna sareng hak-hak tinangtu. Ngumumkeun kakandungan anjeun ngabantosan ngaleungitkeun poténsi anu diilangkeun. Pikeun gaduh kamungkinan nyuhunkeun parobahan posisi. Pikeun menangkeun otorisasi henteuna kanggo lulus ujian medis. Atanapi pilihan pikeun mundur tanpa aya bewara.

Sakumaha lami kadatangan maternity?

Pasal L1225-17 tina Kodeu Buruh nandeskeun yén sadaya awéwé anu padamelan hamil kedah nguntungkeun tina cuti bersalin caket kana perkiraan waktos pangiriman. Mangsa istirahat ieu gumantung kana perkiraan jumlah murangkalih anu diarepkeun sareng anu parantos gumantung.

Henteu aya ukuran konvensional anu langkung nyugemakeun, lilana cuti bersalin pikeun budak kahiji dimimitian 6 minggu sateuacan tanggal anu diarepkeun pikeun babaran. Disebut cuti prenatal, éta teras salami 10 dinten saatos ngalahirkeun. Disebut cuti postnatal, nyaéta durasi total 16 minggu. Dina kasus kembar tilu, total lilana henteuna nyaéta 46 minggu.

Upami anjeun indung bangga tina kembar tilu. Anjeun tiasa milih ngaleupaskeun bagian tina cuti bersalin anjeun. Tapi éta henteu tiasa dikirangan handapeun 8 minggu sareng minggu kahiji saatos ngalahirkeun dilebetkeun.

maca  Cara nulis laporan akun relevan?

Naon kajadian lamun aya komprési nalika kakandungan?

Dina hal ieu, urang nyarioskeun cuti patologis. Pagawe anu gering kusabab kakandungan atanapi anu komplikasi saatos ngalahirkeun. Kauntungan tina cuti médis tambahan anu dipasihkeun ku dokterna. Cuti ieu bakal sami sareng cuti mitoha sareng dina hal ieu, ditutupan 100% ku dunungan. Pasal L1225-21 tina Kodeu Buruh ogé nyayogikeun maksimal 2 minggu sateuacan dimimiti masa prenatal sareng 4 minggu saatos akhir cuti postnatal.

Kumaha carana balik deui ka tempat kerja?

Pasal L1225-25 tina Kodeu Buruh nyatakeun yén sakali cuti bersalin karyawan parantos réngsé. Anu terakhir bakal balik deui ka padamelan na atanapi padamelan anu sami sareng sahenteuna gaji sami. Salaku tambahan, numutkeun kana artikel L1225-24, waktos anu dianggo pikeun cuti diitung salaku periode anu sami pikeun damel anu leres pikeun itungan cuti sareng senioritas. Pemeriksaan médis masih dilakukeun dina dalapan dinten kahiji saatos balik damel.

Cara anu pangsaéna pikeun ngalaporkeun cuti ibu anjeun pikeun dunungan anjeun?

Salah sahiji metodeu anu disarankeun pikeun awéwé padamelan nyaéta ngabéjaan yén kakandungan ku cara netepkeun tanggal cuti hamis. Sadaya ieu dina surat kadaptar kalayan pangakuan resi atanapi resi. Di mana, penting henteu hilap nambihan sertipikat médis kakandungan.

Dina sesa artikel, anjeun bakal mendakan model hurup deklarasi kakandungan. Modél ieu ditunjukkeun pikeun nunjukkeun tanggal pamitan anjeun dina cuti. Kitu ogé conto surat bewara cuti médis anjeun dikirim ka majikan anjeun upami aya komplikasi. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan hak anjeun, konsultasi perwakilan staf atanapi kaamanan sosial.

maca  Kumaha gancang ningkatkeun éjahan dokumén anjeun, kapanggihna software ubar keur nawarkeun racun.

Conto nomer 1: Surat kanggo ngumumkeun kakandungan sareng tanggal angkatna nalika cuti bersalin

 

Ngaran tukang Ngaran Mimiti
alamat
CP Kota

Ngaran perusahaan anu damel anjeun
Jurusan Sumber Manusia
alamat
CP Kota
Kota anjeun, tanggal

Surat kadaptar kalayan pangakuan resi

Subjék: cuti bersalin

Diréktur Sumber Daya Manusia,

Éta sareng kabagjaan anu hébat anu kuring ngumumkeun datangna kadatangan ku anak anyar kuring.

Sakumaha nyatakeun dina sertipikat médis napel, kalahiran na diperkirakeun ku [tanggal]. Abdi hoyong absén ti [tanggal] sareng dugi ka sareng kalebet [tanggal] cuti bersalin saluyu sareng ketentuan Pasal L1225-17 tina Kodeu Buruh.

Hatur nuhun pikeun ngémutan hal ieu sareng tetep di pelupusan anjeun kanggo inpo anu langkung seueur.

Ditangguhkeun konfirmasi kasepakatan anjeun pikeun tanggal ieu, sumangga nampi, Sutradara, salam salamina.

 

                                                                                                           tekenan

 

Conto nomer 2: Surat pikeun nginpokeun dunungan anjeun ngeunaan tanggal cuti patologis anjeun.

 

Ngaran tukang Ngaran Mimiti
alamat
CP Kota

Ngaran perusahaan anu damel anjeun
Jurusan Sumber Manusia
alamat
CP Kota
Kota anjeun, tanggal

Surat kadaptar kalayan pangakuan resi

Subjék: cuti Patologis

Diréktur,

Kuring ngawartosan anjeun dina surat sateuacanna ngeunaan kaayaan kuring anu kakandungan. Hanjakalna kaayaan médis kuring parantos parah ayeuna-ayeuna sareng dokter kuring meresihan cuti 15 dinten patologis (Pasal L1225-21 tina Kodeu Buruh).

Ku alatan éta, ku nambihan cuti patologis kuring sareng cuti maternity. Kuring bakal absén ti (tanggal) ka (tanggal) sareng henteu ti (tanggal) dugi ka (tanggal), sakumaha anu direncanakeun.

Kuring ngirim anjeun sertipikat médis ngajelaskeun kaayaan kuring ogé stoppage gawé kuring.

Percanten kana pamahaman anjeun, mangga nampi, Sutradara, salam hormatna.

 

                                                                                                                                    tekenan

Unduh "Surat pikeun ngumumkeun kakandunganana sareng tanggal angkatna nalika cuti hamil" surat-ka-ngabewarakeun-kakandungan-sareng-tanggal-miang-dina-ninggal-1.docx – Diunduh 436 kali – 13 KB

maca  Rahasia email protés anu ditulis kalayan saé

Unduh "Surat pikeun nginpokeun ka dunungan anjeun ngeunaan tanggal cuti patologis anjeun 2" surat-ka-ngawartosan-dunungan-anjeun-tanggal-cuti-patologis-2.docx – Diunduh 393 kali – 13 KB