Nyitak Friendly, PDF & Email

Kontrak magang: ngalanggar kontrak

Kontrak magang mangrupikeun kontrak padamelan ku anjeun, salaku dunungan, ngusahakeun nyayogikeun magang latihan kejuruan, sabagian disayogikeun di perusahaan sareng sabagian di pusat latihan magang (CFA) atanapi bagian diajar.

Ngeureunkeun kontrak magang, salami 45 dinten kahiji, padeukeut atanapi henteu, latihan praktis dina perusahaan anu dilaksanakeun ku magang, tiasa sacara bébas campur.

Saatos waktos ieu 45 dinten kahiji, penghentian kontrak ngan ukur tiasa lumangsung sareng perjanjian tertulis anu ditandatanganan ku kadua pihak (Code Labor, art. L. 2-6222).

Upami henteu aya perjanjian, prosedur pemecatan tiasa digagas:

dina acara force majeure; bisi salah laku lampahna ku magang; upami aya maotna dunungan master magang dina kerangka perusahaan hiji jalma; atanapi kusabab magang henteu mampuh ngalaksanakeun perdagangan anu anjeunna badé siapkeun.

Penghentian kontrak magang ogé tiasa lumangsung dina inisiatif magang. Éta pengunduran diri. Anjeunna mimitina kedah nyungkeun perantara rohangan konsular sareng ngahargaan periode perhatosan.

Kontrak magang: ditungtungkeun ku silih perjanjian ti pihak-pihak

Upami anjeun…

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  29 Juni 2020 Seragam nawiskeun rencana pamulihan ka anggotana Pikeun ngadukung anjeun dina neraskeun kagiatan anjeun, Seragam parantos ngagerakkeun pikeun ngadukung program diajar-kerja sareng ngungkulan krisis.