Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Anjeun pasti naroskeun seueur patarosan ayeuna. Upami kuring kedah ngajaga barudak kuring di bumi sareng online gawé henteu mungkin pikeun kuring. Naon mékanisme anu pamaréntah dipasang dina sagala kaayaan ieu?

Anjeun teu tiasa telecommute sareng ngurus budak di handapeun 16 taun.

Pamaréntah parantos nyetél mékanisme anu luar biasa sareng asuransi panyakit dumasar kana stoppages kerja. Barudak anjeun kedah dipangaruhan ku cara ngawatesan ayeuna.

Anjeun ngagaduhan hak pikeun cuti ati atypical ieu sareng tunjangan sapopoé anu ngiringan éta.

Upami anak anjeun sahandapeun 16 taun:

- Anu mustahil pikeun anjeun damel ti jauh nyaéta anjeun wajib ngeureunkeun sadaya kagiatan pikeun ngajaga murangkalih anjeun.

- Bahwa anak anjeun yuswa kirang ti 16 taun dina dinten dibereskeun eureun.

Upami anak anjeun umurna 16 taun atanapi langkung lami, anjeun moal ngagaduhan hak pikeun sénsor. Kalayan barudak di handapeun 18 taun. cacad, sakola di pendirian khusus dina jaman-jaman biasa.

Sabaraha lami stopage karya ieu?

Cuti gering anu dikaluarkeun ka anjeun tiasa dugi ka 14 dinten kalénder. Maksudna ngomong yén anjeun kedah ngitung 14 dinten kalebet akhir minggu tina resép cuti gering. Déklarasi anyar kedah dilakukeun unggal 14 dinten dugi ka akhir jaman kurungan. Ngan hiji ti dua kolot anu tiasa nguntungkeun tina alat ieu. Nanging tiasa dimungkinkeun pikeun ngabagi antara bapa sareng indungna sareng ogé kabeneran ngabagi éta.

maca  Tips kanggo muka rekening bank di Perancis

Naon léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun?

Salaku pagawe, anjeun teu gaduh undak pikeun nyandak lian ti éta pikeun ngabéjaan ka dunungan anjeun. Dunungan anjeun bakal ngirim sadaya inpormasi anu dipikabutuh kana CPAM. Nyatana eta mangrupikeun patarosan anu nunjukkeun yén henteu tiasa telem, anjeun ngurus di bumi. Karyawan tina skéma umum kalebet dina mékanisme ieu. Sistem ieu henteu tiasa dianggo pikeun pajabat masarakat sareng jalmi gumantung kana skéma khusus anu sanés. Jalma-padamelan mandiri nganyatakeun nyieun deklarasi pikeun asuransi kasehatan.

Iraha anjeun bakal ngumpulkeun tunjangan anjeun?

Ti moment dunungan anjeun ngalaksanakeun prosedur dina situs anu disayogikeun pikeun tujuan ieu. Anjeun bakal berhak pikeun tunjangan sapopoé, nunut ka cék ku asuransi kasehatan. Mémang, unsur gaji anjeun kedah dikirimkeun numutkeun prosedur anu biasa. Waktu éta inpormasi ieu dikumpulkeun sareng diolah langkung lami atanapi langkung pondok gumantung kana kaayaan di daérah anjeun. Hiji titik anu pikaresepeun pikeun diinget, anjeun bakal dibayar kanggo sadayana dinten anjeun pareum. Tanpa dinten kakurangan sareng tanpa cék ngeunaan muka hak-hak anjeun.

Conto mail Attestation of childcare di imah.

Ieu hiji conto resmi, basajan, sertipikat pikeun ngirim ka dunungan anjeun ku mail atanapi ku pos. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngirim éta kalayan pangakuan resi ngagunakeun jasa online ti kantor pos.

Bonjour,

Dina pangarepan, kuring ngarepkeun balik pisan ka pos kuring, kuring ngalampirkeun, sakumaha anu sapuk, sertipikat perawatan anak kuring.

maca  Diajar parios garis payslip anjeun

Ningali pas pisan

Ngaran hareup NAME

 

                                       Ngabantosan asuhan di bumi

Abdi, anu disebatna "Ngaran Mimiti nami padamelan", parantos yén yén anak kuring "Pertama nami Terahirna anak", yuswa "umur anak" taun didaptarkeun dina pendirian "Ngaran pendirian" ti komérsial "Ngaran komérsial", ditutup pikeun waktos ti "tanggal" dugi ka "tanggal" salaku bagian tina manajemen wéb coronavirus.

Kuring negeskeun yén kuring hiji-hijina indung nyuhunkeun stoppage damel supados kuring tiasa ngajaga anak di bumi.

    Rengse di "tempat" dina "tanggal"

"Ngaran Mimiti nami padamelan"

           "Tanda tangan"