Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Integrasi Manusa di masarakat mana waé sok ngalangkungan komunikasi. Anu terakhir ngamungkinkeun manusa pikeun nganyatakeun dirina sorangan sareng ngabagi pikiran sareng pangalamanana. Supados anjeunna ditampi, anjeunna kedah langkung-langkung nunjukkeun ka Anu sanés kapribadianna, karepna sareng pandanganana kana hal-hal.

Maka kuring nawiskeun anjeun pelajaran anu kadua ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nganyatakeun selera anjeun sareng nyarioskeun ngeunaan hobi karesep anjeun, dina basa Perancis tangtosna.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Akuntansi manajemén sareng prakték spreadsheet