Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Pamingpin anu pangsaéna sadayana ngagaduhan rasa panasaran alami sareng haus pikeun élmu. Kami sadayana sifatna panasaran, tapi naha sababaraha jalma sigana ngagaduhan sadayana jawaban sareng nguntungkeun dina kahirupan aranjeunna? Sacara sederhana, éta kusabab aranjeunna ngagaduhan pikiran kritis sareng terang kumaha naroskeun patarosan anu leres. Pilarian terang kumaha ngagunakeun patarosan pikeun mayunan tim anjeun, peran kapamimpinan anjeun, sareng karir anjeun. Dina latihan ieu, Joshua Miller ngenalkeun anjeun kana kauntungan panasaran sareng kumaha ngamangpaatkeun patarosan. Pendakan peran jaringan sosial dina patarosan, kaayaan anu patarosan henteu ngahasilkeun waleran anu mangpaat ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kanaékan gaji pikeun staf di sektor medico-sosial