Kursus ieu ditujukeun pikeun peserta didik di tingkat pemula: murid, mahasiswa sareng PNS anu hoyong diajar konsep dasar ngolah kecap, ku sabab éta kami bakal nampilkeun palajaran ieu (Bagian 1) sacara bertahap dina bentuk 5 sési:

Pidéo anu munggaran nyaéta ngajelaskeun pormat saderhana téks diasupkeun per kilométer;

Pidéo anu kadua nampilkeun cara urang tiasa paragraf format dokumén;

Pidéo anu katilu nunjukkeun kumaha nyelapkeun objék (Gambar, bentuk, cap tutup) dina dokumén;

Video kaopat mangrupikeun lanjutan tina pidéo samemehna, nyaéta: nyelapkeun objék (tabel, Word Art);

Pidéo kalima masihan sababaraha operasi dina manipulasi arrays dina hiji…

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

 

maca  Naha ngadopsi aplikasi Too Good To Go?