Nyitak Friendly, PDF & Email

Kursus ieu ditujukeun pikeun peserta didik tingkat pemula: murid, murid sareng pejabat anu hoyong diajar dasar-dasar ngolah kecap, ku sabab kitu urang bakal nampilkeun pelajaran ieu (Bagian 1) laun-laun dina bentuk 5 sesi:

Pidéo anu munggaran nyaéta ngajelaskeun pormat saderhana téks anu dilebetkeun per kilométer;

Pidéo anu kadua nampilkeun cara urang tiasa paragraf format dokumén;

Pidéo anu katilu nunjukkeun kumaha nyelapkeun objék (Gambar, bentuk, cap tutup) dina dokumén;

Video kaopat mangrupikeun lanjutan tina pidéo samemehna, nyaéta: nyelapkeun objék (tabel, Word Art);

Pidéo kalima masihan sababaraha operasi dina manipulasi arrays dina hiji…

Teras maca tulisan dina situs aslina →

 

maca  Dasar-dasar OneDrive (Kantor 365)