Nyitak Friendly, PDF & Email

Kamentrian Tenaga Kerja, Pakasaban sareng Integrasi dimobilisasi pikeun ngirangan tegangan rekrutmen ngaliwatan sababaraha tindakan pikeun nyumponan kabutuhan langsung perusahaan ku ngarahkeun para pencari padamelan sareng karyawan ka profési anu paling dipénta.

Rencana pikeun ngurangan tegangan rekrutmen, diluncurkeun dina usum gugur 2021 - dina kontinuitas tindakan anu dilaksanakeun pikeun ngirangan pangangguran di antara anu paling jauh tina padamelan - ngaréspon kana kabutuhan langsung perusahaan, ku ngarahkeun pencari padamelan sareng karyawan nuju padagangan anu paling dipénta.

Éta ogé boga tujuan pikeun mempermudah transisi profésional karyawan, pikeun ngidinan aranjeunna up kaahlian, sarta reoriented diri ka arah bisnis tumuwuh. Salaku conto, palatihan balik profésional didorong ku sistem sapertos Transisi koléktif.

Rencana ieu ogé merhatoskeun perhatian khusus ka anu milari padamelan jangka panjang, langkung milih immersion perusahaan sareng pelatihan di tempat kerja, anu parantos ngabuktikeun efektivitasna. Taroskeun situs wéb "Facilitated Immersion"..

Dua ukuran beton patalina jeung seekers pakasaban jangka panjang : nu € 8 bonus nyewa keur dunungan recruiting jalma pangangguran

maca  Pakasaban dina tegangan: tanda tangan piagam pikeun ngembangkeun padamelan sareng kaahlian dina séktor jagal - charcuterie artisanal sareng toko roti - pastry artisanal