Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Ngawasa ngagunakeun tanda éjahan
  • Ngartos kateraturan éjahan léksikal
  • Ngalarapkeun aturan éjahan gramatikal
  • Identipikasi tungtung conjugation homophone

gambaran

Henteuna penguasaan éjahan anu leres tiasa janten halangan, bahkan hambatan nyata dina kaayaan naon waé tulisan, boh di paguron luhur boh di dunya padamelan.

MOOC ieu bakal ngabahas konsép dasar anu paling bermasalah tina éjahan Perancis, numutkeun inventaris kasalahan anu paling sering dilakukeun ku mahasiswa universitas. Ku kituna urang bakal ngahaja ninggalkeun kumisan subtleties nu delight purists jeung juara éjahan fokus kana patarosan anu urang naroskeun ka diri urang unggal dinten.

Ngaliwatan pangulangan anu pangsaéna urang ngahijikeun éjahan! Ku kituna, peserta didik bakal tiasa meunteun sareng nguatkeun tingkat penguasaan éjahan berkat seueur latihan (appropriation, latihan mandiri atanapi bahkan révisi) anu ditawarkeun sapanjang MOOC.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Akuntansi manajemén sareng prakték spreadsheet