Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun hoyong terang kumaha ningkatkeun kapercayaan diri sareng harga diri ku gancang?

Dipirig ku ahli Alain Wolf, anjeun bakal mendakan téhnik praktis pikeun ningkatkeun kapercayaan diri sareng naékkeun kapercayaan diri.

Dina kelas 30-menit sengit ieu, kuring bakal babagi sareng anjeun:

  • Kumaha ningkatkeun kapercayaan diri anjeun ku 2 patarosan ngeunaan kapercayaan
  • Kumaha ngagunakeun kakuatan pokus anjeun pikeun naekeun kapercayaan anjeun
  • Kumaha ngagunakeun kakuatan basa anjeun pikeun langkung percaya diri
  • Kumaha naekeun ajén-diri anjeun
  • Bahasa awak sanés lisan anjeun
  • Ngancurkeun kasieunan naon anu dipikiran jalma sanés sareng ditolak ...

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Integrasi ngaliwatan mobilitas: Brigitte Klinkert ngumumkeun paningkatan dukungan pikeun kiridit mikro pikeun jalma anu paling jauh tina padamelan