Nyitak Friendly, PDF & Email

Ieu pidéo ngiuhan kadua, émut? Téhnik anu saé anu diwangun ku ngulang kecap pikeun kecap kalayan intonasi anu sami anu dicarioskeun ku pribumi. Janten anjeun tiasa ngalaksanakeun bayangan beo atanapi téhnik kalayan seueur hal: lagu, petikan tina pilem, pidato, pidéo kuring! Pilihanna lega pisan, anjeun ngan ukur kedah gaduh transkripsi sareng anjeun, ngupingkeun sareng malikeun, éta waé! Pikeun naon bayangan? éta dipaké pikeun ngagarap sebutan anjeun tapi henteu ngan, éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngerjakeun intonasi, anjeun ogé tiasa ngagarap kosakata ku diajar kecap-kecap anyar. Anjeun ogé tiasa ngagarap struktur kalimat, tingali kumaha cara ngawangunna sacara lisan. Mangrupikeun sumber anu teu tiasa habiskeun dina diajar, kuring mastikeun anjeun. Upami anjeun maju dina nyarios, anjeun langkung percaya diri, maka éta ngamungkinkeun anjeun langkung motivasi pikeun diajar langkung seueur sareng anjeun langkung maju, éta mangrupikeun lingkaran anu saleh 🙂 Janten siap ngabayangkeun sareng kuring?

Sababaraha léngkah pikeun nuturkeun:

Léngkah 1: ngadangukeun

Léngkah 2: ngupingkeun sareng ngulang deui sapertos frase parrot ku frasa

Léngkah 3: Dangukeun sadayana téks sareng balikeun deui téks sareng rekam nyalira Ulang léngkah 2 sareng 3 sakalian peryogi. Éta ku pengulangan anu anjeun bakal hasil dina ningkatkeun kamampuan nyarios.

Teras maca tulisan dina situs aslina →



 

maca  Paningkatan upah 15% pikeun pembantu rumah tangga di séktor sukarela