Nyitak Friendly, PDF & Email

kaluaran

1. Presentasi loka éta.

Dina artikel 6 tina UU No 2004-575 ti 21 2004 Juni pikeun kayakinan dina ékonomi digital, mangka dieusian ku pamaké ramatloka www.comme-un-pro.fr identitas rupa stakeholder salaku bagian tina palaksanaan sarta ngawaskeun:

ieu publikasi jawab : Tranquillus -tranquillus.france@comme-un-pro.fr
Publikasi resmi nyaéta jalma alam .
nu boga imah WP server SARL, perusahaan dilebetkeun kana hukum Perancis sareng modal 10000, milih domicile di 7 rue de la Cité Foulc 30000 Nîmes, didaptarkeun sareng RCS Nîmes dina nomer 808 840 474, nomer PPN FR86808840474, diwakilan ku pengurus hukum na Fabrice Ducarme

2. Sarat Paké jeung ladenan nu ditawarkeun.

Pamakéan nandakeun loka éta comme-un-pro.fr ngakibatkeun ditampa pinuh ku istilah jeung kaayaan digambarkeun di handap ieu. istilah ieu pamakean bisa dirobah iraha wae, pamaké loka éta téh disarankan pikeun konsultasi aranjeunna rutin.

Sarat Paké:

loka comme-un-pro.fr geus sadia di ragam basa web (HTML, HTML5, Javascript, CSS, jsb ...) pikeun kanyamanan hadé sarta grafik leuwih pikaresepeun, urang nyarankeun Anjeun nganggo panyungsi modérn kawas Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome jsb ...

loka comme-un-pro.fr ngagunakeun sagala cara anu diperyogikeun pikeun mastikeun inpormasi anu dipercaya sareng pas anu jitu. Nanging, kasalahan atanapi paninggalan tiasa kajantenan. Pangguna Internét ku sabab éta kedah mastikeun akurasi inpormasi na anu disayogikeun kanggo inpormasi hungkul, henteu lengkep sareng tanggung jawab ngarobih atanapi mekar tanpa aya bewara.

Comme-un-pro.fr teu tanggel waler pikeun pamakéan dijieunna tina inpo ieu, sarta karuksakan langsung atanapi teu langsung yen mungkin hasil.

cookies : Situs comme-un-pro.fr tiasa nyungkeun anjeun nampi kuki kanggo tujuan iklan, statistik sareng tampilan. Cookie mangrupikeun inpormasi anu disimpen dina hard drive anjeun ku sérver tina situs anu anjeun sumping sareng anu tiasa dianggo pikeun ngalacak anjeun. Éta ngandung sababaraha lembar data anu disimpen dina komputer anjeun dina file téks saderhana anu aksés ku server pikeun maca sareng nyimpen inpormasi. Bagéan anu tangtu dina situs ieu moal tiasa dianggo upami henteu nampi cookies.

Pikeun mupus cookies anu dipasang dina komputer anjeun, ieu mangrupikeun halaman inpormasi pikeun panyungsi utama:

Chrome ™
Firefox ™
Internet Explorer ™
Opera ™
Safari ™

Hyperlinks: Comme-un-pro.fr mungkin nawiskeun Tumbu ka situs web lianna atawa sumberdaya séjén Internet. Comme-un-pro.fr teu ngabales ketersediaan situs sapertos éksternal atanapi sumber, atawa garansi. Eta teu bisa dilaksanakeun jawab Karuksakan tina sagala sifat sama sekali, timbul tina eusi situs ieu atanapi sumber, kaasup informasi, produk atawa jasa aranjeunna nawiskeun, atawa naon baé pamakéan anu bisa dijieun elemen ieu. Resiko pakait sareng pamakéan sapertos bakal jadi sagemblengna di pamaké, anu kudu sasuai jeung kaayaan maranéhanana pamakéan.

accessiblity: Situs ieu diropéa dina waktos anu béda-béda dina sataun, tapi tiasa janten henteu sayogi. Upami anjeun perhatikeun jurang, kasalahan atanapi anu katingalina gangguan, punten laporkeun ku email, di alamatna tranquillus.france@comme-un-pro.fr, Ngajéntrékeun masalah sakumaha persis sakumaha mungkin (kaca masalah, tipe komputer tur browser dipaké, ...).

Sadaya kandungan diundeur téh di résiko tina pamaké jeung kaayaan tanggungjawab budi-Na. Hasilna, comme-un-pro.fr teu bisa dilaksanakeun makéna jawab ka karuksakan ngalaman ku komputer pamaké atawa rugi sagala data download. Sajaba ti éta, pamaké loka satuju ngakses loka ngagunakeun alat-alat panganyarna, teu ngandung virus jeung ku browser panganyarna up-to-date.

intelektual:

Sadaya eusi ramatloka ieu comme-un-pro.frKaasup, tanpa watesan, grafik, Gambar, téks, video, animasi, sora, logos, gifs jeung ikon jeung pormat maranéhanana anu Loka sipat ekslusif comme-un-pro.fr iwal dagang, logos atawa eusi ka pausahaan séjén atawa pangarang.

Sagala baranahan, distribusi, modifikasi, adaptasi, retransmission atawa publikasi, sanajan parsial, unsur ieu mastikeun dilarang tanpa idin express ditulis ngeunaan comme-un-pro.fr. ngagambarkeun ieu atawa baranahan, ku cara maké naon sama sekali, constitutes hiji ngalanggar dihukum ku artikel L.335-2 tur handap tina Code of intelektual. Paranti sasuai jeung larangan ieu constitutes hiji ngalanggar bisa ngahasilkeun hukuman sipil tur kriminal. Sajaba ti éta, boga eusi disalin bisa mawa Peta légal ngalawan anjeun.

CNIL:

Nurutkeun kana 78 17-hukum Januari 6 1978 (diralat ku hukum 2004-801 6 Agustus 2004 dina panyalindungan individu kalawan hal ka ngolah data pribadi) anu patali jeung data, payil jeung kabebasan, situs ieu subyek deklarasi a (jumlah 2169132) Jeung Komisi Nasional on Informatika sarta Liberties (www.cnil.fr).

data pribadi:

Sacara umum, anjeun henteu diperyogikeun pikeun nyayogikeun kami data pribadi nalika anjeun didatangan halaman wéb.

Sanajan kitu, prinsip ieu nunut ka éntitas. Memang keur jasa tangtu ditawarkeun ku ramatloka urang, anjeun bisa jadi dipenta pikeun nyadiakeun informasi nu tangtu kayaning ngaran anjeun, fungsi, ngaran parusahaan, alamat surélék, sarta nomer telepon. Misalna hal mun anjeun ngalengkepan wujud anu ditawarkeun online, dina " kontak ".

Dina sagala perkara, anjeun tiasa nolak nyadiakeun data pribadi Anjeun. Dina hal ieu, Anjeun teu bisa maké fungsi jasa loka éta, kaasup nu di soliciting informasi atawa nampi buletin.

Tungtungna, urang bisa ngumpulkeun informasi nu tangtu sacara otomatis sawaktos Anjeun dina navigasi basajan dina ramatloka urang, kaasup: émbaran ngeunaan pamakéan situs urang, kayaning wewengkon nu didatangan tur naon ladenan aksés anjeun, alamatna IP, tipe browser, waktos aksés Anjeun.

Inpormasi sapertos kitu dianggo ku kami sareng mitra pikeun tujuan pariwara, statistik internal, pikeun ningkatkeun kualitas jasa anu ditawarkeun ka anjeun. Basis data dijagaan ku ketentuan hukum 1 Juli 1998 transpering Directive 96/9 11 Maret 1996 ngeunaan perlindungan hukum basis data.

Luyu kalawan 38 tur handap tina 78 17-hukum Januari 6 1978 patali jeung data, payil jeung kabebasan, unggal pamaké boga hak aksés, rectification, pembatalan jeung oposisi mun data pribadi.

Jang ngalampahkeun kitu, ngirim pamundut anjeun ka comme-un-pro.fr email: tranquillus.france@comme-un-pro.fr

Taya informasi pribadi pamaké loka comme-un-pro.fr geus diterbitkeun tanpa pangaweruh ngeunaan pamaké, disilihtukeurkeun, dibikeun, ditugaskeun atawa dijual ka rojongan wae ka batur. Ngan asumsi loka panebusan comme-un-pro.fr sareng hak-hakna bakal ngamungkinkeun pangiriman inpormasi sapertos kitu ka anu tiasa mésér anu dina gilirannana kabeungkeut ku kawajiban anu sami pikeun nyimpen sareng ngarobih data anu aya hubunganana sareng pangguna loka éta comme-un-pro.fr.

sengketa:

kaayaan ieu Loka comme-un-pro.fr diatur ku hukum Perancis sarta sagala sengketa atanapi sengketa anu bisa timbul ti interpretasi atanapi dijalankeunnana ieu bakal yurisdiksi ekslusif tina pangadilan Perancis, éta dijieun yurisdiksi ekslusif tina pangadilan kompeten ti Paris. Bahasa rujukan pikeun pakampungan litigation poténsi, nyaeta Perancis.