Kahadean pikeun email profésional: "pending"

Seni susuratan tiasa diajar. Memang bener aya kamiripan hébat antara kurir jeung a email profésional. Sanajan kitu, sababaraha béda tetep. Résiko kamungkinan pikeun neraskeun kasalahan anu biasana anjeun lakukeun dina surat anjeun dina tingkat surat anjeun penting. Nalika kami nganggo frasa anu sopan "Pending ...", pilihan frasa anu kedah diturutan sanés gratis. Panggihan, dina artikel ieu, rumus sopan luyu.

Keistimewaan frasa santun "Pending ..."

"Pending perjangjian anjeun ...", "Pending respon anjeun ...", "Pending respon nguntungkeun ti anjeun ...". Ieu mangrupikeun ungkapan anu sopan anu tiasa dianggo ogé dina surat sapertos dina a pos ahli.

Sanajan kitu, frase sopan "Pending..." kudu dituturkeun ku subjék. Ieu dijelaskeun ku kanyataan yén éta mangrupikeun aposisi. Sagala cara séjén pikeun lumangsungna salah.

Lamun anjeun nulis, contona, "Pending respon nguntungkeun kana pamundut abdi, nampi Bapak Diréktur, ekspresi rasa syukur jero kuring", mastikeun diomongkeun, euweuh subjék. Lamun urang kudu néangan hiji, urang meureun bakal manggihan panarima Anjeun, nu sadayana dina sakabéh sigana teu asup kaakal, nunjukkeun yen anjeun ngantosan teu nu susuratan Anjeun.

"Ditunggu ...": Frase mana anu kedah dilengkepan?

Sabalikna, kecap-kecap anu leres nyaéta kieu: "Tunggu réspon anu hadé pikeun pamundut kuring, punten nampi, Bapak Diréktur, ungkapan rasa syukur kuring anu jero" atanapi "Pending resi perjangjian anjeun, mangga nampi jaminan tina pertimbangan kuring anu paling luhur ”.

maca  template email menerkeun reureuh a

Sajaba ti éta, éta ogé bakal diperlukeun pikeun mastikeun yén aya harmoni tangtu antara rumus banding jeung rumus final. Janten, nalika anjeun nyarios contona, "Tuan Diréktur" dina banding, rumus akhir anu cocog pikeun ieu: "Tunggu réspon anu nguntungkeun pikeun pamundut kuring, punten nampi, Bapak Diréktur, éksprési parasaan kuring anu paling bakti ".

Barina ogé, surat atawa surat pantes perhatian. Email bisnis anu penting nyumponan sarat anu sami. Anjeun bakal kéngingkeun seueur tina koréksi pikeun ngabenerkeun kasalahan éjahan atanapi grammar. Éta pikeun kredibilitas anjeun sareng bisnis anjeun.

Sanajan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagunakeun ungkapan sopan sarupa kurir. Anjeun ogé tiasa nganggo rumus anu langkung pondok sapertos "Hatur nuhun", "Hatur nuhun", "Hatur nuhun" atanapi "Hatur nuhun". Dina naon waé, anjeun kedah ngahindarkeun singketan sapertos "Cdt" kanggo anu sopan atanapi "BAV" kanggo anjeun.

Hal sejenna pikeun nyingkahan, emoticon atanapi smiley. Upami prakték ieu sering dina olahtalatah biasa, kanyataanna tetep henteu pantes pikeun email profésional.