Nyitak Friendly, PDF & Email

Perdana Menteri, Jean Castex, sigana bakal ngangkat hal ieu sareng serikat padamel sareng organisasi dunungan nalika gempungan sosial dina Senén, 15 Maret. Matignon ngarencanakeun mayar kreasi alat anu diideuan ku bonus Macron, pikeun kapentingan anu disebut pagawé "Baris kadua", wangsit Kemis Le Parisien et les Echos.

Bonus kakuatan pameseran anu luar biasa, anu dikenal salaku bonus Macron, dilebetkeun dina akhir taun 2018 pikeun meredihkeun amarah "rompi konéng". Ieu mangrupikeun kamungkinan anu dipasihkeun ka pengusaha swasta kanggo mayar jumlah anu henteu tunduk kana pajak penghasilan sareng dikaluarkeun tina kontribusina sosial pikeun pagawé anu imbuhanna kirang ti sami sareng tilu kali tina upah pertumbuhan antar-propésional minimum (Smic). Dina 2019, jumlah maksimum tiasa ngahontal € 1. Taun salajengna, jumlahna dibatesan di € 000 di perusahaan tanpa perjanjian bagi hasil, sareng € 1 di perusahaan sanés.

Aturan alat anyar anu mungkin tetep ditangtukeun. Inpormasi ngeunaan hal éta tiasa dikirim ka serikat padamel sareng dunungan nalika konperénsi dialog sosial dijadwalkeun dinten Senén.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Diajar ngajar Digital sareng Ilmu Komputer