Nyitak Friendly, PDF & Email

Tumuwuhna pasar organik, labél beureum, produk lokal, GMO-gratis, vegan, gluten-gratis, bungkusan recyclable, piagam kelestarian, pasar umum ... pasar dahareun jeung ekspektasi konsumen aya dina kaributan. Kumaha kamajuan ieu tiasa dirobih janten kasempetan pikeun industri pangan?

Tumuwuhna pasar organik, labél beureum, produk lokal, GMO-gratis, vegan, gluten-gratis, bungkusan recyclable, piagam kelestarian, pasar umum ... pasar dahareun jeung ekspektasi konsumen aya dina kaributan. Kumaha kamajuan ieu tiasa dirobih janten kasempetan pikeun industri pangan?

 

MOOC ieu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nyumponan ekspektasi ieu ngeunaan kelestarian produk pangan. Anjeunna bakal nampilkeun anjeun kalawan parabot padet pikeun nyusun pendekatan anjeun ngeunaan kinerja lingkungan sareng ecodesign. Urang bakal mikir ngeunaan kumaha carana'' integrasikeun parameter anyar ieu kana strategi sareng prosés inovasi anjeun. Salian presentasi konsép structuring, kaasup Analisis Daur Kahirupan, urang bakal ngandelkeun saloba mungkin dina ahli jeung eupan balik ngartos konci pikeun kasuksésan hiji prosés eco-design. Tungtungna anjeun bakal terang kumaha evaluasi mangpaatna poténsi, manggihan rojongan jeung Fmempermudah papacangan mitra internal atanapi eksternal anjeun.

 

Tungtungna, euweuh resep siap-dijieun, tapi susunan elemen sarta parabot anu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngawangun pendekatan diadaptasi kana struktur anjeun sarta pasar Anjeun, jeung nu bakal ngajadikeun anjeun pamaén dina lumangsung ékologis jeung transisi dahareun!

maca  Naha kuring ngagaduhan hak pikeun nungtut pagawé divaksinasi ngalawan Covid-19?