Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Milarian pelengkap anu tepat pikeun vitae kurikulum anjeun: surat panutup mangrupikeun dokumén penting anu kedah di jaga pikeun ngajantenkeun rekrutmen hoyong pendak sareng anjeun. Dina kursus ieu ti Nicolas Bonnefoix, anjeun bakal mendakan kumaha ngadamel jinis dokumén ieu pikeun ngaréspon tawaran padamelan atanapi ngirim aplikasi spontan. Surat panutupna ngungkabkeun pisan: anjeun kedah ngaidentipikasi elemen anu dipikaresep pikeun para perékrut sareng ngaoptimalkeun perenahna. Naon anu kedah janten garis besar surat panutup? Kumaha ngarumuskeun catchphrase? Kumaha carana ngobrol ngeunaan perusahaan? Kumaha anjeun tiasa nyarioskeun ngeunaan kasuksesan anjeun bari henteu nyarios teuing? Gaya naon anu anjeun kedah nganggo? Diajar patarosan ieu sacara rinci sareng émut naon anu kedah ditulis sareng naon anu teu kedah nyerat dina surat panutup. Ogé diskusikeun sababaraha kabébasan kréatip anu tiasa anjeun laksanakeun dina bentuk tulisan propésional ieu. Tungtungna, anjeun tiasa meunteun kualitas surat anjeun nyalira ku ngajawab sababaraha patarosan, sakumaha obyektif jéntré.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pikeun sakola inklusif ti TK nepi ka paguron luhur