Nyitak Friendly, PDF & Email

Anjeun mangrupikeun dunungan karyawan anu ngalaman kasusah di tempat kerjana anu aya hubunganana sareng kaséhatanna atanapi cacadna.

Salaku bagian tina ingetan pakasaban, adaptasi pakasaban bisa dianggap, gumantung kana kaayaan pagawe anjeun sarta kemungkinan parusahaan anjeun, dina urutan tetep pagawe anjeun dina pakasaban dina kaayaan alus.

Adaptasi workstation pagawe dina konteks ingetan pakasaban bisa lumangsung:

saatos kacilakaan (profésional atanapi henteu), saatos gering (profésional atanapi henteu), upami munculna atanapi ngembangkeun cacad, upami parobihan dina lingkungan profésional anu mangaruhan kamampuan karyawan pikeun damel.

Dina kaayaan ieu, anjeun sareng karyawan anjeun tiasa ngahubungi dokter kaséhatan padamelan. Upami dokter kaséhatan padamelan ngusulkeun ukuran pikeun adaptasi workstation, anjeun kedah nimbangkeun usulan ieu.

Naon susunan mungkin?

Dokter kaséhatan padamelan, sareng aktor khusus sapertos Cap emploi atanapi CARSAT, tiasa ngajukeun ukuran sapertos panyesuaian beban kerja, jam kerja.

maca  Panarimaan Ukrainians lunta di Perancis: peluncuran modul dedicated ka pausahaan dina portal "Les entreprises s'engage"