Nyitak Friendly, PDF & Email

Nyanghareupan résiko anu ditimbulkeun ku krisis kaséhatan dina padamelan sareng palatihan, rencana investasi kaahlian régional ditandatanganan antara Nagara sareng Daérah pikeun ngadukung sareng ngagancangkeun pamekaran pelatihan kejuruan di tingkat lokal, tunduk kana adaptasi pikeun minuhan tantangan tina Rencana pamulihan "Perancis Relance" sareng rencana "1 nonoman, 1 solusi".

Rencana pamulihan nyatana ngahimpunkeun 1 milyar euro pikeun nguatkeun sareng ngembangkeun kamampuan pagawé dina séktor anu ngajangjikeun sapertos téknologi digital, transisi ékologis atanapi bahkan kasihatan. Amplop anggaran ieu nguatkeun dana anu dialokasikan pikeun Pakta investasi keterampilan daérah (Pric).

 Di daérah Bourgogne-Franche-Comté
 Di daérah Normandia
 Di daérah New Aquitaine
 Di daérah Pays de la Loire
 Di daérah Provence-Alpes-Côte d'Azur

Ngamutahirkeun tulisan numutkeun tanggal panandatanganan amandemen di daérah éta.

Bourgogne-Franche-Comté

Ngaliwatan amandemen anu ditandatanganan Januari 8 2021, Nagara nanem modal ampir 30 juta euro di Bourgogne-Franche-Comté - salian ti 252 juta euro anu diinvestasikeun dina pakta régional awal - pikeun ngadukung palatihan para nonoman, paluruh padamelan sareng padamelan dina reconversion kana perdagangan anu ngajangjikeun sacara lokal (kulit barang, fotovoltaik, jasa ka

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Gandakan produktivitas anjeun: manajemén waktos tanpa todolist