Nyitak Friendly, PDF & Email

Kalayan parobihan dunya padamelan, seueur jalma hoyong kaluar tina padamelan, ngamimitian usaha, atanapi ngarobih karir pikeun ngalakukeun padamelan anu langkung raos, pikeun dirina sareng, idéal, pikeun dunya. Tapi upheavals seismik ogé lumangsung dina tingkat macroeconomic. Pandangan dunya parantos robih sacara drastis saprak kalolobaan urang asup kana tenaga kerja.

Utamana saprak mesin tiasa ngalakukeun langkung seueur dinten ayeuna tibatan anu urang bayangkeun. Aranjeunna tiasa ngagentos padamelan manusa anu henteu tiasa diganti sateuacanna. Mesin tiasa ngalaksanakeun tugas akuntansi, operasi, telepon telepon otomatis pikeun reservations réstoran, sareng tugas manual repetitive lianna. Mesin beuki pinter, tapi nilai kamampuan manusa pikeun mesin tetep kritis. Kusabab padamelan ieu diganti ku mesin, manusa kedah adaptasi sareng ngamekarkeun kaahlian pikeun ngamankeun masa depan karirna.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dasar tina Google Analytics