Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina seueur perusahaan, paningkatan gaji didasarkeun kana senioritas. Nanging, dina sababaraha waktos anjeun tiasa ngaraos yén anjeun pantes gaji anu langkung luhur tibatan anu anjeun tampi. Dina artikel ieu anjeun bakal diajar kumaha anjeun tiasa naek. Iraha naroskeunana sareng kumaha naroskeunana? Patarosan sareng tip praktis bakal nyiapkeun anjeun pikeun wawancara.

Naon anu kuring kedah terangkeun ka bos kuring?

Pausahaan sering masihan raises ka karyawan anu kinerja alus. Nambahkeun nilai kana bisnis maranéhanana jeung janji pertumbuhan hareup. Sateuacan anjeun naroskeun gaji, anjeun kedah naros ka diri anjeun, "Naha kuring kedah dipasihan naék?" ".

Ti sudut pandang dunungan urang, ieu sababaraha alesan naha anjeun dipikaresep meunang naek.

Anjeun geus minuhan kawajiban anjeun

Salah sahiji alesan utama pikeun naékna biasana kinerja padamelan. Éta kajadian nalika anjeun ngalangkungan sarat tina gambaran padamelan anjeun. Naha anjeun ngalakukeun pagawéan tambahan atanapi ngadukung kolega anjeun.

Anjeun salawasna ngadangukeun atasan anjeun sareng anggota tim anjeun. Anjeun terang kumaha ngayakinkeun sareng nunjukkeun naha sudut pandang anjeun leres. Karya anjeun salawasna karya kualitas. Anjeun parantos ngabuktikeun yén anjeun siap diajar hal-hal énggal sareng nyandak tanggung jawab anu langkung ageung. Ku kituna anjeun dina jalur katuhu, sanajan parameter sejenna kudu dibawa kana rekening.

Prakarsa

Pausahaan condong leuwih milih pagawé anu dibéré tugas maranéhna teu kudu ngalakukeun. Salawasna waspada pikeun proyék-proyék anyar sareng naroskeun kumaha anjeun tiasa ngabantosan atanapi ngamimitian proyék énggal. Anjeun ogé tiasa nunjukkeun inisiatif ku milarian solusi pikeun masalah bisnis sareng nyarankeun ka bos anjeun.

maca  Setrés, lengkah deui nganyatakeun émosi dina cara konstruktif.

Reliabiliti

Pausahaan milarian karyawan anu tiasa dipercaya ngalaksanakeun padamelan anu dipiharep. Lamun salawasna ngatur papanggih deadlines, anjeun boga kasempetan gede pikeun meunangkeun tambahan bayar anjeun pantes. Inget yen hiji proyék alus, tapi kirang junun bisa ngarugikeun anjeun. Hindarkeun committing kana nanaon jeung sagalana dina sagala waragad, sabab bakal ngarugikeun anjeun leuwih ti nanaon sejenna.

Ngembangkeun kaahlian anyar

Diajar kaahlian anyar atanapi ningkatkeun di daérah kaahlian anjeun sakapeung tiasa kéngingkeun promosi. Coba kéngingkeun sertipikasi énggal supados pangaweruh anjeun tetep énggal. Upami mungkin, ilubiung dina kursus atanapi seminar di universitas lokal atanapi ilubiung dina program pelatihan perusahaan internal. Upami anjeun hoyong ningkatkeun kaahlian anjeun tapi henteu terang dimana ngamimitian. Tanya manajer anjeun, aranjeunna pasti tiasa mamatahan anjeun kumaha ningkatkeun kaahlian anjeun sareng nungtun anjeun kana pilihan anu bakal ngabantosan anjeun maju karir anjeun.

Sikep positip

Perusahaan sering milarian karyawan anu berorientasi tim, kolaborasi sareng gaduh sikep anu positif. Sikep positip nyiptakeun sumanget pikeun digawé sareng narik karyawan sanés anu hoyong damel sareng anjeun sareng saloba anjeun. Beda sareng sikep négatif sareng pasif, sikep positip ogé ngadorong gawé babarengan sareng sumanget tim.

 Milih waktos anu pas pikeun naroskeun naékkeun anjeun

Kadé pikeun nangtukeun waktu katuhu pikeun ménta naékkeun sarta ngajelaskeun naha. Penting pisan pikeun mertimbangkeun kaayaan kauangan anjeun sareng kinerja anjeun. Waktu pamundut anjeun bakal mangaruhan kasempetan anjeun pikeun naékkeun.

maca  konci 5 nu bisa nyumbang kana hadé ngatur stress / ulah stress

Nalika meunteun karyawan.

Pausahaan mindeng méré raises atawa bonus ka karyawan salaku bagian tina review kinerja taunan maranéhanana. Pastikeun pikeun masihan conto pribadi naha anjeun naroskeun naékkeun. Nyebutkeun "Kuring hoyong naékkeun sabab kuring parantos saé" henteu cekap. Upami evaluasina positip, ieu mangrupikeun kasempetan pikeun naroskeun paningkatan.

Nalika bisnis suksés finansial

Kasuksésan kauangan perusahaan mangaruhan kamampuan naékkeun. Pilarian upami perusahaan anjeun ngirangan anggaran atanapi PHK.

Upami usahana ngembang, anjeun tiasa nampi kanaékan gaji jangka pondok anu lumayan. Sanajan kitu, sanajan dina nyanghareupan kasusah, lamun geus dipigawé naon nu diperlukeun pikeun narik perhatian atasan Anjeun. Anjeun tiasa nampi kanaékan, upami anjeun henteu sarakah teuing. Pausahaan nu teu mampuh teu masihan kaluar freebies.

Nalika senioritas anjeun parantos ageung

Jumlah santunan anu anjeun tampa ti perusahaan tiasa gumantung kana panjang kontrak anjeun sareng perusahaan. Upami anjeun parantos damel di perusahaan salami sababaraha taun, anjeun panginten pantes naékkeun pikeun komitmen sareng kerja keras anjeun. Atoh, sakali anjeun terang éta. Geus waktuna pikeun anjeun menta wawancara.

Poé wawancara

Pindah ka wawancara yakin kana kamampuan sareng pertimbangan anjeun. Pertimbangkeun kamampuan sareng prestasi anjeun pikeun ngawangun kapercayaan anjeun. Upami anjeun pikir anjeun pantes promosi, dunungan bakal nganggap éta.

Témbongkeun kapercayaan anjeun ngaliwatan sikep anjeun sarta basa awak salila wawancara. Kontak panon jeung bos anjeun, nangtung lempeng, nyarita jelas tur seuri. Deukeutkeun wawancara kalayan sumanget sareng nunjukkeun yén anjeun gairah kana padamelan anjeun.

maca  Kabur The Negativity-Nangtayungan Anjeun Ombak négatif

Nampilkeun bukti anjeun pikeun nyadangkeun klaim anjeun

Kadé siap ogé pikeun ménta naékkeun a. Jieun daptar accomplishments anjeun saprak gabung parusahaan. Bawa daptar ieu ka wawancara sareng cobian émut sadayana. Nampilkeun daptar dina cara anu nyorot prestasi sareng kaunggulan anjeun sareng henteu ngaremehkeun kolega anjeun.

Nalika ngawangun daptar anjeun, difokuskeun ngumpulkeun inpormasi kuantitatif. Data kuantitatif nyayogikeun hasil anu tiasa diukur sareng tiasa langkung hadé ngagambarkeun kinerja anjeun. Data ieu sering disayogikeun salaku persentase. 10% kanaékan réspon palanggan, 7% panurunan dina tingkat keluhan, jsb.

Nangtukeun nilai pasar anjeun leres

Kadé Tujuan a gaji realistis anu ngagambarkeun kaahlian anjeun, pangalaman sareng standar industri.

Upami anjeun hoyong naékkeun anjeun dibarengan ku promosi, nyimpulkeun sakeudeung kinerja anjeun katukang sareng rencana ka hareup. Ngabahas tujuan jeung tungtunan parusahaan. Nalika anjeun netepkeun tujuan karir anjeun, terangkeun perusahaan kumaha anjeun hoyong ngahontal tujuan anjeun sareng kumaha anjeun bakal nyumbang kana kasuksésan perusahaan.

Ulah hilap hatur nuhun interlocutor Anjeun

Dina ahir wawancara, hatur nuhun ka bos anjeun pikeun ngadengekeun anjeun sareng hatur nuhun ka anjeunna upami anjeun nampi naékkeun anu anjeun pikahoyong. Tong hilap nyerat serat kanggo ngémutan nuhun. Gumantung kana hubungan anjeun sareng bos anjeun, surat ieu tiasa informal atanapi formal sareng tiasa dikirim ku email atanapi ku mail.

Bisi nolak

Upami perusahaan henteu nawiskeun anjeun naékkeun, siap-siap pikeun negosiasi naékna ku cara anu sanés. Mertimbangkeun negotiating kauntungan, kayaning salah sahiji atawa leuwih hiji-waktos bonus. Tanya ngeunaan kamungkinan kanaékan gaji di mangsa nu bakal datang. Tangtu tetep soméah jeung teu leungit harepan. waktos salajengna bisa jadi alus.