Nyitak Friendly, PDF & Email

ieu Tutorial Excel (sakitar 4 menit) ngajelaskeun kumaha urang tiasa nyiptakeun a daptar daptar dina Excel sareng ngantepkeun pilihan data anu unik pikeun pangguna file.

Mangpaat pisan pikeun nyayogikeun inpormasi anu penting sareng wajib dina tabel, anjeun bakal gancang janten kipas tina fungsi ieu.

Screencast ieu dilaksanakeun dina versi 2007 tapi jelas urang mendakan fungsionalitas anu sami dina versi 2010. Éta ogé operasi anu sami dina 2003 ...

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Psikolog sareng terapi pidato: EBP dina palayanan pasien