Nyitak Friendly, PDF & Email

Excel mangrupakeun alat kuat, cukup sanggup nyieun Dashboards lengkep pisan, visually profésional, ngamungkinkeun ngamutahirkeun dinamis data sareng elemen interaksi anu canggih pisan (grafik, segmentasi, manajemén multi-kaca).

Dina ménu kursus ieu, anjeun bakal diajar sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun jinis Dashboard ieu:

– Kumaha nyiapkeun data pikeun nyiptakeun dasbor?

- Ngahijikeun piagam grafis dina Excel

- Paké PivotTables sareng PivotCharts pikeun mintonkeun data anjeun

– Dinamis mintonkeun periode ngabandingkeun dina KPI anjeun

- Tambihkeun saringan sareng bagéan kana visualisasi anjeun

- Jieun ménu dina dasbor anjeun

Pikeun neuleuman sagala ieu, urang bakal ngandelkeun data komérsial ti toko tina Google. Ieu bakal ngamungkinkeun urang ngawangun dasbor kinerja dumasar kana data nyata.

Bagian "Latihan" disayogikeun dina tungtung kursus supados anjeun tiasa nguji pangaweruh anjeun.

Kuring miharep ningali loba anjeun pikeun kursus ieu! ?

maca  Naha perjanjian koléktif anu nyayogikeun tunjangan gaji sacara répléktif dilarapkeun ka karyawan anu dipecat sateuacan ditandatanganan?