Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina ahir kursus ieu, anjeun bakal tiasa:

  • Dasar aksésibilitas digital
  • Unsur penting pikeun ngarancang kursus online anu tiasa diaksés
  • Kumaha nyiapkeun MOOC anjeun dina cara inklusif

gambaran

MOOC ieu boga tujuan pikeun nyebarkeun prakték panghadéna dina aksésibilitas digital sahingga ngamungkinkeun para desainer eusi atikan pikeun nyiptakeun kursus online anu tiasa diaksés ku sajumlah ageung peserta didik, henteu paduli kontéks browsing sareng cacadna. Anjeun bakal manggihan konci pendekatan pikeun ngadopsi, ti genesis tina proyék MOOC nepi ka ahir sosialisasi na, kitu ogé parabot praktis, pikeun ngaktipkeun produksi MOOCs diaksés.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Nalungtik kaséhatan: kumaha gawéna?