Nyaho kumaha mingpin paguneman anu pikaresepeun sareng konstruktif mangrupikeun kaahlian penting. Dina kursus ieu, Philippe Massol, konsultan dina téknik penjualan sareng pamikiran strategis, ngabantosan anjeun ngaapresiasi diri ku nungtut konsumén sareng ngembangkeun omzet…

Latihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning kualitasna alus teuing. Sababaraha di antarana ditawarkeun haratis sarta tanpa pendaptaran sanggeus geus dibayar. Janten upami subjek dipikaresep ku anjeun, tong ragu, anjeun moal kuciwa.

Upami anjeun peryogi langkung seueur, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batalkeun pembaharuan. Ieu kanggo anjeun kapastian henteu ditagihkeun saatos periode percobaan. Kalayan sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 30/06/2022

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Kebangkitan meteorik Stéphanie, QSSE Manajer Biro Veritas