Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina kursus ieu, anjeun bakal diajar kumaha ngonpigurasikeun data anjeun dina a peta interaktif, kalayan bantosan tiExcel sareng alat peta 3D!

Nyiapkeun data anjeun, ngaropea peta anjeun, ngadamel skénario… sareng ékspor proyék anjeun dina HD!

Sakabeh kursus bakal dipandu ku kasus praktis anu ditarik tina data nyata, nyaéta kacilakaan jalan New York.

Ngabantosan pulisi langkung ngartos daérah anu résiko kacilakaan ku nyayogikeunana a peta 3D interaktif !

Naon ari peta 3D?

Kalayan peta 3D, anjeun tiasa ngarencanakeun data géografis sareng waktos dina globe 3D atanapi peta khusus, ningali kana waktosna, sareng ngadamel tur dipandu anu anjeun tiasa bagikeun ka batur. Anjeun tiasa nganggo Peta 3D pikeun:

  • Plot langkung ti sajuta jajar data sacara visual dina peta Microsoft Bing dina format 3D tina tabel Excel atanapi modél data dina Excel.
  • Kéngingkeun wawasan ku ningali data anjeun dina rohangan géografis sareng ningali waktos sareng tanggal data robih kana waktosna.
  • Candak Potret layar sareng jieun sinematik, pidéo pidéo anu anjeun tiasa bagikeun waktos anu ageung, néwak pamirsa sapertos anu kantos. Atanapi ékspor tur dipandu ka pidéo sareng bagikeun ogé ku cara éta.
maca  Kecap | Ngadamel resume modéren