Detil kursus

Paké kakuatan pinuh Word 2016 pikeun neruskeun anjeun sarta surat panutup! Dina bengkel ieu ku Jean-Luc Delon, kendalikeun parangkat lunak pikeun ngolah kontén anjeun sacara langsung. Diskusikeun téknik perenah sareng diajar kumaha gancang ngawangun, ngatur sareng ngatur dokumén anjeun. Ogé manggihan hiji metodologi umum pikeun peletakan kaluar sagala jinis dokumén pondok dina Word 2016. Dina ahir latihan ieu, anjeun bakal nyaho kumaha carana sangkan gambaran alus, anjeun bakal nyieun hiji CV kualitas sarta nyieun surat panutup anjeun pisan pikaresepeun!

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Kuring milarian artos ku sistem io