Nyitak Friendly, PDF & Email

anjeun anyar pikeun pamasaran wéb ? Perusahaan anjeun ayun ayunan transformasi digital sareng anjeun kedah konjugasi sareng jargon énggal? Métode anyar? Atanapi ngan ukur hoyong kéngingkeun dasar-dasar pamasaran internét ? Teras latihan pidéo ieu, khusus pikeun pemirsa pamula kanggo anjeun.

Diajar lingo sareng ngadamel strategi marketing wéb anjeun

dina ieu palatihan, Kuring bakal ngalirkeun ka anjeun cara di mana a strategi marketing wéb pikeun perusahaan anu badé ngical produk fisik, digital atanapi bahkan jasa. Nous allons voir le schéma d’une stratégie marketing qui fonctionne puis l’ensemble des armes disponibles pour activer les quelques leviers permettant de faire fonctionner cette stratégie.

Latihan dibagi kana sababaraha bagian. Urang bakal ngamimitian ti dumasar…

maca  Présidén Perancis Uni Éropa: nguatkeun gawé babarengan Éropa dina nyanghareupan krisis cyber