Nyitak Friendly, PDF & Email

Kumaha cara ngadamel tabel pangsi multi-sumber dina Excel?

Kusabab versi Microsoft Excel 2013, dimungkinkeun pikeun nyieun tabel pangsi sareng sababaraha tab. Masih perlu pikeun nyieun hubungan antara tab.

Hatur nuhun kana ieu tutorial Excel gratis, dina video, diajar kumaha carana nyiptakeun tabel pangsi Multi-sumber.
Anjeun ogé bakal diajar nyieun bagéan ngadeukeutan saringan anu langkung desainer ogé nyiptakeun Kala waktos.

Kuring tetep sayogi dina ruang gotong royong pikeun ngajawab patarosan anjeun.
Tutorial anu saé!

 

 

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Topéng dina bisnis: nolak ngagem éta bakal dihukum