Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Hoyong ngamimitian bisnis anjeun nyalira, tapi teu terang dimana ngamimitianna?

Dina palatihan ieu, urang bakal ningali kumaha nyiapkeun proyék nyiptakeun bisnis anjeun demi langkah, ngalangkungan pidéo pondok. Dina program, kasus konkrit, conto sareng pakakas pikeun ngajantenkeun proyek wirausaha anjeun suksés.

Karir kuring salaku manajer proyek ngamungkinkeun kuring ningali caket ka perusahaan alit, sedeng sareng ageung, kanggo ngabahas masalah pangusaha, pengrajin, padagang, sareng nyobian petualangan nyiptakeun sababaraha kali. parusahaan.

Kalayan hasilna ... leres henteu saé sababaraha kali munggaran.

Kusabab ieu kuring nyiptakeun latihan ieu. Alat-alat ieu, metode ieu, organisasi ieu, kuring kéngingkeunana ku cara ngaléngkah 3 léngkah, 2 léngkah deui mangtaun-taun.

Dinten ieu kuring nyarankeun anjeun nyingkahan jebakan anu urang karandapan dina proyék nyiptakeun bisnis, ku ngamimitian dina suku katuhu ti mimiti mula.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ngembangkeun akun Instagram anjeun dina 4 léngkah