Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Lors de ce cours, vous allez apprendre à maitriser l’outil systeme IO

System io mangrupikeun aplikasi SaaS anu didamel ku Aurélien Amacker, anu ngamungkinkeun manajemén Internet lengkep sareng lengkep.

Dina kontéks ngalaksanakeun kagiatan anu lumayan online, aplikasi ieu bakal mempermudah tugas anjeun.

Anu anjeun jual produk atanapi jasa dina Internét, alat ieu bakal ngahémat waktos sareng énergi pikeun manajemén anu épisién pikeun bisnis anjeun.

Solusi turnkey, dirancang pikeun ningkatkeun manajemen bisnis otomatis dina Internét:

  • Email marketing pikeun ngirim email ka prospek sareng konsumén
  • Nyiptakeun corong penjualan anu diperyogikeun pikeun hosting halaman khusus kanggo presentasi sareng penjualan produk sareng jasa anjeun
  • Manajemén operasi kauangan sapertos ngumpulkeun sareng pangiriman produk digital ka palanggan
maca  Korban: Hiji Perkenalan pikeun Victimology