gambaran

Salila kursus ieu, anjeun bakal diajar ngawasaan alat sistem IO

System io mangrupikeun aplikasi SaaS anu didamel ku Aurélien Amacker, anu ngamungkinkeun manajemén Internet lengkep sareng lengkep.

Dina kontéks ngalaksanakeun kagiatan anu lumayan online, aplikasi ieu bakal mempermudah tugas anjeun.

Anu anjeun jual produk atanapi jasa dina Internét, alat ieu bakal ngahémat waktos sareng énergi pikeun manajemén anu épisién pikeun bisnis anjeun.

Solusi turnkey, dirancang pikeun ningkatkeun manajemen bisnis otomatis dina Internét:

  • Email marketing pikeun ngirim email ka prospek sareng konsumén
  • Nyiptakeun corong penjualan anu diperyogikeun pikeun hosting halaman khusus kanggo presentasi sareng penjualan produk sareng jasa anjeun
  • Manajemén operasi kauangan sapertos ngumpulkeun sareng pangiriman produk digital ka palanggan

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pelatihan FNE: dukungan anu parantos robih ti saprak 1 Nopémber, tapi latihan masih 100% dibiayaan ku dukungan OPCO OCAPIAT anjeun