Nyitak Friendly, PDF & Email

STRATEGI BARU: Kéngingkeun pangguna sanés kanggo mayar iklan anjeun pikeun anjeun.

pedaran:

Naha anjeun kantos nyobian ngadamel iklan dina facebook?

● Kumaha jalanna dina hal konvérsi?
● Teu seueur..Héy?

Éta normal!
Jelas yénkaseueuran perusahaan ngahasilkeun seueur artos

hatur nuhun online kana pengumuman FB,.
Tapi seueur pangguna (khususna pemula) sapatemon

kasusah dina nyiptakeun iklan Facebook anu nguntungkeun ...

Kumaha cara kuring ngadamel iklan dina Facebook?

Jenis halaman naon anu kuring ngirimkeun pangunjung kuring (webinar, halaman candak, halaman penjualan…)?

Kumaha kuring pastikeun kuring bakal kéngingkeun kauntungan tina iklan kuring?

Kumaha kuring terang pamirsa anu badé dituju, anu dipikaresep ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pitunjuk sistem io