Nyitak Friendly, PDF & Email

dina ieu Tutorial Open Office Calc gratis, Kuring nyarankeun anjeundiajar kumaha ngadamel sareng pormat méja saderhana.
Hatur nuhun kana ieu kursus pidéo online, urang tingali :

kumaha cara ngadamel jajar sareng kolom, kanggo ngalebetkeun atanapi ngahapus, tapi ogé pikeun pormatna nganggo alat anu diusulkeun ku Calc, Teras, urang bakal ningali kumaha ngalebetkeun judul sareng tungtungna, kumaha nyimpen karya urang.

Kuring tetep sayogi dina ruang gotong royong pikeun ngajawab patanyaan anjeun ngeunaan Calc kursus ieu.
Tutorial anu saé

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Exercising pamikiran kritis: data fallacious jeung nalar