Nyitak Friendly, PDF & Email

gambaran

Kaseueuran jalma museurkeun perhatian kana pakakas sapertos platform wéb, halaman wéb, téma, plugins, jsb. Kaseueuran toko dina Internét (komo dina kahirupan) gagal.

Pikeun nyingkahan janten bagian tina démokrasi poék ieu, hindari sarap taruhan sadayana kana pakakas, sareng luangkeun waktos pikeun fokus deui kana dasar-dasarna, dina alesan anu nyababkeun, sareng dina prosésna.

Kami henteu hoyong impian anjeun pikeun ngawangun mérek pakean murag sareng nyeuseuh, direcah ku kanyataan pasar anu kejem.

10 patarosan, sareng sanés hiji deui, pikeun ngahartikeun kontur proyék anjeun. Masing-masing jawaban anu anjeun pasihkeun bakal muka (atanapi nutup) panto kana sababaraha pilihan. Dina akhir latihan, anjeun bakal terang aspek-aspek anu anjeun peryogikeun kanggo béréskeun, ngaoptimalkeun sareng nyiapkeun, pikeun masihan kasempetan maksimal sareng konsistensi pikeun diri anjeun sorangan.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Dukungan nasihat karir: sistem Afdas énggal pikeun dukungan "khusus didamel"