Nyitak Friendly, PDF & Email

Mobilitas sukarela atanapi MVS aman mangrupikeun alat anu ditetepkeun pikeun ngamungkinkeun padamel pikeun samentawis ngantunkeun padamelanna pikeun ngalaksanakeun kagiatan dina perusahaan sanés. Nanging, anjeunna tetep kamungkinan balik deui kana jabatanana di perusahaan aslina, salami periode anu parantos ditangtoskeun. Kaayaan anu dikaitkeun pikeun ngamankeun mobilitas sukarela, béda sareng cuti mobilitas, diwincik dina Pasal L1222 tina Kodeu Buruh. Ukuran ieu dimaksudkeun pikeun karyawan anu parantos ngalayanan perusahaan salami 2 taun berturut atanapi henteu. Éta lumaku di perusahaan anu padamel sahenteuna 300 padamel. Upami pagawé henteu balik saatos waktos anu disatujuan, ieu bakal dianggap ngalanggar kontrak. Prosedur pengunduran diri henteu robih. Salaku tambahan, moal aya bewara pikeun hormat.

Kumaha panawaran pikeun mobilitas sukarela aman

Sacara umum, teu aya formalitas anu luar biasa pikeun dituturkeun. Di sisi anu sanésna, penting pikeun anu karyawan ngirimkeun serat anu kadaptar kalayan pangakuan kuitansi. Dunungan henteu wajib némbalan kana paménta padamel dina jangka waktos anu parantos ditangtoskeun. Nanging, upami padamel kéngingkeun dua panolakan berturut, éta mangrupikeun hakna pikeun nyuhungkeun palatihan handapeun CPF transisi propésional. Dina acara naon, dunungan henteu wajib nangtoskeun alesan pikeun nolakna.

Upami perusahaan satuju, maka kontrak bakal disusun. Ieu bakal ngandung tujuan, lilana sareng kaping dina jaman mobilitas sukarela aman. Éta ogé bakal kalebet poin anu kedah dititénan supados padamel tiasa uih deui kana jabatanana.

Jelas, dunungan tiasa nolak ngantepkeun padamelna balik ka jabatanna dina akhir jaman mobilitas. Mémang, anjeunna sanggup méréskeun pagawé, asal anjeunna tiasa menerkeun sabab anu asli tina PHK. Maka, padamelna bakal nguntungkeun tina asuransi pangangguran.

maca  Email profésional anu suksés tunduk kana sababaraha kriteria

Métode nyusun paménta pikeun mobilitas sukarela anu aman

Ieu sababaraha conto surat pamundut MVS anu anjeun tiasa adaptasi sareng kaayaan anjeun. Entong hilap nangtoskeun alesan anu memotivasi anjeun pikeun nyungkeun paménta ieu. Éta ogé penting pikeun ngembangkeun kahoyong anjeun pikeun tantangan, tanpa nunjukkeun kurangna minat kana posisi anjeun ayeuna. Ide na nyaéta ngayakinkeun dunungan anjeun pikeun masihan ijin ieu pikeun anjeun.

Conto 1

Ngaran tukang Pagawé ngaran hareup
alamat
kodeu pos

Perusahaan… (Nami perusahaan)
alamat
kodeu pos

                                                                                                                                                                                                                      (Kota), dina… (Tanggal),

Subjék: Nyuhungkeun Mobilitas Sukarela Aman

Mr / Madam Sumber Daya Manusa Manajer,

Satia ka perusahaan anjeun saprak (tanggal), ieu ku kuring ngalebetkeun pamundut kuring pikeun mobilitas sukarela aman pikeun jangka waktu (durasi), saluyu sareng hukum ngeunaan kaamanan padamelan (tanggal diberlakukeun) sareng tulisan L1222- 12 tina Code Buruh.

Salawasna resep kana (lapangan), waktuna pikeun kuring mendakan cakrawala anu sanés pikeun ngembangkeun kamampuan kuring. Pangalaman anyar ieu bakal janten kasempetan pikeun kuring laun ngahontal ambisi pribadi sareng propésional.

Salila sababaraha taun kuring damel di organisasi anjeun, kuring kantos nunjukkeun profesionalisme anu hébat sareng rasa tanggung jawab anu conto. Kuring kantos komitmen pikeun leres ngalengkepan sadaya misi anu anjeun pasihkeun dugi ka ayeuna. Kuring ogé bakalan sadayana kamampuan kuring pikeun ngembangkeun organisasi anu saé.

Kuring bakal pisan ngahaturkeun upami anjeun tiasa satuju kana pamundut kuring. Kuring tetep anjeun atos ngabahas sababaraha modalitas anu aya hubunganana sareng kamungkinan kuring balik.

Ngantosan réspon anu dipikaresep ti anjeun, kuring nyungkeun nampi, Sir / Nyonya, éksprési salam tulus kuring.

 

tekenan

Conto 2

Ngaran tukang Pagawé ngaran hareup
alamat
kodeu pos

Perusahaan… (Nami perusahaan)
alamat
kodeu pos

(Kota), dina… (Tanggal),

Subjék: Mobilitas sukarela aman

Bapak / Ibu Diréktur Sumber Daya Manusa,

Kukituna, kuring hoyong nyungkeun kasapukan anjeun pikeun periode mobilitas sukarela aman (durasi anu dipikahoyong), numutkeun Pasal L1222-12 tina Kodeu Buruh.

Kusabab (tanggal asup ka perusahaan), kuring parantos nempatkeun kaahlian kuring dina jasa organisasi anjeun. Hasil anu saé kuring nyayogikeun anjeun sababaraha taun ka pengker janten kasaksian ngeunaan kailuan kuring anu gagal sareng kaseriusan anu henteu pernah dilakukeun kuring.

Pikeun tiasa ngahontal cita-cita pribadi sareng propésional kuring, penting pikeun kuring pikeun muka kasempetan séjén dina bidang (lapangan anu dibayangkeun). Petualangan anyar ieu anu ngantosan kuring tiasa ngijinkeun kuring pikeun nyandak hal-hal énggal pikeun organisasi anjeun nalika kamungkinan kuring balik.

Abdi nyungkeun anjeun satuju kana pamundut kuring. Pikeun ngabahas syarat-syarat kontrak kuring, kuring tetep tetep anjeun anggo.

Diharepkeun réspon anu dipikaresep ti anjeun, nampi Nyonya, Pak, ungkapan salam anu paling kuring hormat.

 

tekenan

 

Modél ieu tiasa ditolak numutkeun propil anjeun. Éta ogé tiasa dilegaan numutkeun kahoyong anjeun sareng proyek anjeun. Émut yén ieu sanés ngahinakeun posisi anu anjeun ayeuna, tapi nyorotkeun kahoyong anjeun pikeun minuhan sareng tangtangan. Atur ideu anjeun pikeun nyingkahan teuing beban serat anjeun.

maca  Ngabédakeun email profésional ti surat

Léngkah-léngkah kéngingkeun Mobilitas Sukarela Aman anjeun

Sakumaha nyatakeun di luhur, teu aya pendekatan khusus pikeun jinis pamundut ieu. Pagawé ngan ukur kedah nyerat serat kalayan nampi resi. Mémang, ngirimkeun pamundut sacara tinulis mangrupikeun jaminan katertiban. Teras, sadayana anu tetep nyaéta ngantosan réspon ti dunungan. Mangsa mobilitas sukarela aman mangrupikeun titik anu disawalakeun ku dua pihak.

Anu paling penting nyaéta ngurus surat anu saé sareng ngadamel argumen anu tangguh sahingga dununganana yakin pisan.

Ayeuna tiasa ninggalkeun perusahaan dimana anjeun ayeuna damel di perusahaan anu sanésna, kalayan jaminan anjeun tiasa uih deui upami kaayaan henteu berjalan sakumaha rencana! Hatur nuhun kana pamundut mobilitas sukarela anu aman, anjeun kauntungan tina langkung kabébasan sareng kaamanan. Mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun pikeun ngundurkeun diri.

Paménta pikeun mobilitas kaamanan sukarela ogé ngirangan résiko pangangguran. Mangrupikeun cara pikeun ngagaduhan pilihan kadua dina siku. Jinis alat ieu ogé tiasa nguntungkeun pikeun perusahaan, sabab ngamungkinkeun pikeun ngosongkeun posisi tanpa kaleungitan unsur anu saé pikeun organisasi.

 

Unduh "Nyusun surat paménta pikeun Secure Voluntary Mobility conto 1" ngarumuskeun-surat-permintaan-conto-voluntary-secure-mobility-1.docx – Diunduh 466 kali – 20 KB

Unduh "Nyusun surat paménta pikeun Secure Voluntary Mobility conto 2" ngarumuskeun-surat-permintaan-conto-voluntary-secure-mobility-2.docx – Diunduh 462 kali – 20 KB