Nyitak Friendly, PDF & Email

Waktu kerja sah di Perancis nyaéta 35 jam per minggu. Pikeun langkung kalenturan sareng kadang ngabales buku pesenan anu langkung ageung, perusahaan kedah ngalih ka lembur sareng dina hal ieu, aranjeunna écés kedah mayar.

Naha di lembur ?

Dina 2007, pikeun mantuan ngaronjatkeun daya beuli pagawe, hiji hukum disalurkeun (UU TEPA — Buruh Employment Purchasing Power) pikeun ngarojong duanana pausahaan jeung karyawan. Pikeun perusahaan, éta mangrupikeun patarosan ngeunaan ngirangan biaya pangusaha sareng pikeun karyawan, éta mangrupikeun patarosan ngirangan biaya upah, tapi ogé ngabebaskeun aranjeunna tina pajeg.

Ku kituna, dina acara puncak dina kagiatan, pausahaan bisa ménta karyawan na pikeun digawé leuwih sarta ku kituna ka lembur. Tapi tugas séjén bisa dipénta salaku karya urgent (perbaikan parabot atawa wangunan). Karyawan diwajibkeun nampi iwal alesan anu sah.

Ku kituna ieu jam gawé dilumangsungkeun saluareun jam gawé légal, hartina leuwih ti 35 jam. Sacara prinsip, hiji pagawe teu bisa gawe leuwih ti 220 jam lembur per taun. Tapi éta perjangjian koléktif anjeun anu bakal tiasa masihan anjeun angka pasti.

maca  Pajeg keur asing di Perancis

Kumaha itungan dipigawé ?

Laju kanaékan lembur nyaéta 25% tina 36e jam sareng dugi ka 43e waktos. Teras éta ningkat ku 50% tina 44e jam 48e waktos.

Sabalikna, upami kontrak padamelan anjeun netepkeun yén anjeun kedah damel 39 jam saminggu, lembur bakal ngamimitian ti 40 jam.e waktos.

Perjangjian koléktif anjeun tiasa nyayogikeun cara pikeun ngimbangan jam-jam lembur ieu, tapi umumna ieu mangrupikeun ongkos anu berlaku. Ieu sababna kedah terang kasapukan koléktif perusahaan anjeun supados terang ngeunaan hak sareng kawajiban anjeun.

Jam lembur ieu ogé tiasa diimbuhan ku sésana kompensasi tibatan mayar. Dina hal ieu, durasi bakal kieu:

  • 1 jam 15 menit pikeun jam ngaronjat jadi 25%
  • 1 jam 30 menit pikeun jam ngaronjat jadi 50%

Kusabab 1er Januari 2019, lembur digarap teu kena pajak nepi ka wates 5 euro. Perlu dicatet yén kusabab pandémik COVID 000, watesna nyaéta 19 euro pikeun taun 7.

Pikeun pagawé paruh waktu

Pikeun pagawé paruh waktu, urang moal nyebutkeun ngeunaan lembur (anu numbu ka jam gawé légal), tapi ngeunaan lembur (anu numbu ka kontrak pagawean).

Jam tambahan bakal dimimitian ti lilana disadiakeun dina kontrak pagawean. Salaku conto, upami karyawan damel 28 jam per minggu, jam tambahanna bakal diitung tina 29e waktos.

maca  Sistem kasihatan Perancis: perlindungan, biaya, dukungan

jéntré leutik penting

Kadé nambahkeun klarifikasi leutik pikeun jalma anu ngitung jumlah jam lembur. Kusabab itungan ieu sok dilakukeun per minggu. Contona, hiji pagawe anu kauntungan tina kontrak 35-jam jeung anu kudu digawé 39 jam leuwih saminggu alatan puncak dina aktivitas jeung anu, minggu saterusna, bakal digawé 31 jam alatan kurangna gawé kudu salawasna kauntungan tina 4 na. jam tambahan. Ku alatan éta, aranjeunna bakal ningkat kana 25%.

Iwal, tangtosna, aya kasapukan antara dua pihak.

Tungtungna, éta kudu dicatet yén bonus atawa reimbursement of expenses teu kaasup kana itungan lembur.

Sabaraha lami manajer perusahaan kedah naroskeun karyawan ka lembur? ?

Biasana, wates waktuna diatur dina 7 dinten ku Kode Buruh pikeun ngingetkeun karyawan yén anjeunna kedah damel di lembur. Tapi dina kaayaan darurat, periode ieu tiasa dikirangan. Pausahaan kadang boga imperatives-menit panungtungan.

Kawajiban ka lembur

Karyawan wajib nampi jam lembur ieu. Dunungan tiasa maksakeun aranjeunna tanpa formalitas khusus. Kauntungannana ieu masihan anjeunna kalenturan anu tangtu dina ngokolakeun bisnisna. Upami teu aya alesan anu serius, para karyawan ngungkabkeun dirina kana sanksi anu tiasa dugi ka PHK pikeun kalakuan anu jahat, atanapi bahkan pikeun alesan anu nyata sareng serius.

Lembur jeung interns

Tujuan magang téh atikan, dianggap yén intern ngora teu kudu ka lembur.

Nyaeta dulur katarajang lembur ?

Sababaraha kategori pagawé henteu kapangaruhan ku lembur, sapertos:

  • Budak leutik
  • Penjual (jadwalna henteu tiasa diverifikasi atanapi tiasa dikontrol)
  • Gajih manajer anu nyetél jam sorangan
  • Pagawé rumah tangga
  • Tukang jaga
  • eksekutif senior
maca  Kaayaan Éntri jeung visa na paspor prosedur di Perancis

Ogé kudu dicatet yén poé solidaritas teu asup kana itungan lembur.