Pelatihan Belajar Linkin Gratis dugi ka 2025

Jaman digital parantos sumping sareng tungtutan téknologi terus robih. Pikeun maju karir Anjeun, Anjeun kudu tetep up to date jeung produk jeung alat panganyarna pikeun leuwih ngarti sarat téknologi tempat gawé Anjeun jeung nyieun workflows leuwih efisien jeung fléksibel. Dina kursus ieu, palatih anjeun bakal ngabagi pangaweruh ngeunaan cara ngamangpaatkeun Microsoft 365 nganggo Outlook, Teams, OneNote, Word, Excel, sareng PowerPoint. Saatos kursus ieu, anjeun bakal tiasa nganggo produk Microsoft 365 sareng tiasa dianggo sacara efektif dina syarat anjeun nyalira.

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina→

maca  Eco, pikeun saha, pikeun naon?