Nyitak Friendly, PDF & Email

mail éléktronik geus lila hiji alat penting pisan pikeun komunikasi bisnis, tapi survey ku Sendmail. Hiji wangsit yén anjeunna ngalaman disababkeun tegangan, kabingungan atanapi konsékuansi négatip séjén pikeun 64% tina professional.

Jadi kumaha anjeun bisa nyingkahan ieu kalawan surelek anjeun? Na kumaha anjeun nulis surelek nu masihan hasil nu dipikahoyong? Dina artikel ieu, urang nguji strategi anjeun tiasa nganggo pikeun mastikeun yén pamakéan Anjeun tina email jelas, éféktif jeung suksés.

Hiji worker kantor rata narima ngeunaan surelek 80 per poé. Kalawan volume ieu mail, pesen individu harese poho. Tuturkeun ieu aturan basajan pikeun mastikeun yén surelek Anjeun nu noticed tur dipaké.

  1. Ulah leuwih komunikasi ku email.
  2. Jieun pamakéan alus objék.
  3. Nyiapkeun seratan jelas tur pondok.
  4. Jadi santun.
  5. Pariksa nada Anjeun.
  6. Reread.

Ulah leuwih komunikasi ku email

Salah sahiji sumber pangbadagna stres jam gawé téh polumeu gede surelek nu urang nampi. Ku kituna sateuacan Anjeun nulis surelek, nanya ka diri: "Dupi ieu bener dipikabutuh?"

Dina kontéks ieu, anjeun kudu nganggo telepon atawa talatah instan ka alamat isu gampang dibahas dina gilirannana. Ngagunakeun alat tata komunikasi sarta nangtukeun saluran paling luyu pikeun tipena béda pesen.

Sabisana, masihan warta bad di jalma. Ieu mantuan Anjeun pikeun ngahubung sareng empati, karep jeung pamahaman na redeem diri lamun pesen anjeun geus dicokot gering.

Jieun pamakéan alus objék

A headline koran boga dua fungsi: eta ngarebut perhatian anjeun sarta summarizes artikel supados Anjeun bisa mutuskeun maca atanapi henteu. Garis subyek surélék anjeun kedah lakonan hal nu sarua.

hiji obyék kosong leuwih gampang jadi overlooked atawa ditolak salaku "spam". Jadi sok make sababaraha kecap well-dipilih pikeun nuduhkeun ka panarima eusi nuemail.

Anjeun meureun hoyong ngawengku tanggal dina garis matuh mun pesen anjeun bagian tina runtuyan email biasa, sapertos laporan proyék mingguan. Dina surat merlukeun réspon hiji, Anjeun ogé bisa ngawengku hiji panggero pikeun aksi, kayaning "Mangga 7 saméméh Nopémber."

maca  Proyék Transisi Profesional: Standar Surat

A baris judul well-tulisan kawas hiji di handap, nyadiakeun informasi pangpentingna tanpa panarima teu sanajan teu muka email teh. Ieu fungsi keur ajakan nu reminds panarima pasamoan anjeun unggal waktu aranjeunna pariksa koropak maranéhanana.

 

Conto goréng Conto alus
 
Subject: Rapat Subject: Rapat dina prosés gateway - 09h nu 25 2018 Pébruari

 

Tetep seratan jelas tur pondok

Surelek kawas hurup bisnis tradisional kedah jelas tur singket. Tetep kalimat anjeun pondok tur tepat. Awak email kudu langsung tur informatif, sarta ngandung sakabéh émbaran relevan.

Teu kawas hurup tradisional, ngirim sababaraha surelek teu hargana leuwih ti ngirim hiji. Jadi lamun kudu ngahubungan batur dina Jumlah jejer béda, mertimbangkeun nulis email misah pikeun tiap. Ieu clarifies dipilampah jeung ngamungkinkeun panelepon ka ngajawab hiji topik dina hiji waktu.

 

conto goréng conto alus
Subject: révisi kana laporan jualan

 

Hai Michelin

 

Hatur nuhun pikeun ngirim laporan minggu panungtungan. Kuring baca eta kamari jeung Abdi yakin yén Bab 2 merlukeun informasi leuwih spésifik dina inohong jualan urang. Kuring ogé pikir orang sunda bisa jadi leuwih formal.

 

Ogé, abdi hayang ngawartosan yén Kuring geus dijadwalkeun Jumaah ieu pasamoan jeung departemén humas tina kampanye iklan anyar. Éta 11h00 na bakal di kamar konferensi leutik.

 

Mangga, sangkan kuring nyaho mun anjeun aya.

 

Hatur nuhun,

 

Camille

Subject: révisi kana laporan jualan

 

Hai Michelin

 

Hatur nuhun pikeun ngirim laporan minggu panungtungan. Kuring baca eta kamari jeung Abdi yakin yén Bab 2 merlukeun informasi leuwih spésifik dina inohong jualan urang.

 

Kuring ogé pikir orang sunda bisa jadi leuwih formal.

 

Bisa Anjeun robah teh nyokot kana akun tina komentar ieu?

 

Hatur nuhun pikeun gawé teuas anjeun!

 

Camille

 

(Camille lajeng ngirim email sejen ngeunaan pasamoan jurusan Hubungan Public.)

 

Penting pikeun milarian kasaimbangan di dieu. Anjeun henteu hoyong ngabom batur ku email, sareng masuk akal pikeun ngagabungkeun sababaraha titik anu aya hubunganana sareng hiji mail. Nalika ieu kajantenan, tetep saderhana ku paragrap wilanganana atanapi poin pelor, sareng pertimbangkeun "meupeuskeun" inpormasi kana unit anu alit sareng teratur pikeun gampang dicerna.

Ogé dicatet yén dina conto di luhur, Camille ceuk manehna hayang ngalakukeun eta Michelin (dina hal ieu, ngarobah laporan). Lamun nulungan jalma uninga kumaha rék, aya kasempetan hadé aranjeunna masihan eta.

jadi santun

Jalma sering ngarasa yen surelek tiasa kirang formal ti hurup tradisional. Tapi pesen nu dikirim téh mangrupa cerminan profesionalisme sorangan, nilai na perhatian ka jéntré anu penting, level nu tangtu formalitas ieu diperlukeun.

Iwal mun aya di istilah alus kalawan batur, ulah aya basa informal, slang, jargon na singkatan pantes. Emoticons tiasa mantuan netelakeun niat anjeun, tapi anu sae pikeun make aranjeunna ukur ku jalma nu nyaho ogé.

Tutup pesen anjeun kalawan "Tansah," "Good dinten / magrib ka anjeun" atawa "Hormat," nurutkeun kaayaan.

Panarima bisa milih pikeun nyitak surelek tur babagi poto eta sareng batur, jadi bisa sopan.

pariksa Anjeun

Lamun urang papanggih jalma nyanghareupan nyanghareupan kami nganggo basa awakna, nada sora jeung ungkapan raray ka assess kumaha maranéhna ngarasa. email teh deprives kami tina inpo ieu, nu hartina urang teu bisa nyaho lamun jalma geus ngartikeun seratan urang.

pilihan Anjeun kecap, panjang kalimah, tanda baca sarta dimodalan bisa gampang misinterpreted tanpa cues visual jeung auditory. Dina conto kahiji di handap, Louise bakal mikir yén Yann nyaeta frustasi atawa ambek, tapi kanyataanana, asa alus.

 

conto goréng conto alus
Louise,

 

Abdi peryogi laporan anjeun méméh jam 17 dinten atanapi Abdi gé sono ka deadline abdi.

 

Yann

Hai Louise,

 

Hatur nuhun pikeun gawé teuas anjeun dina laporan ieu. Bisa Anjeun masihan kuring versi anjeun 17 jam saméméh, jadi kuring teu sono deadline kuring?

 

Merci d'avance,

 

Yann

 

Pikir tina "ngarasakeun" tina surélék anjeun emotionally. Lamun niat anjeun atanapi émosi Anjeun bisa jadi salah ngartikeun, neangan cara kirang ambigu kana frase kecap anjeun.

Koréksi

Tungtungna, saméméh ngaklik "Kirim", butuh masihan lamun rék mariksa lamun surélék anjeun ngandung ejahan, tata tulis jeung tanda baca. surelek Anjeun nu salaku loba bagian gambar profésional anjeun salaku pakéan nu ngagem. Hal ieu frowned kana pikeun ngirim pesen nu ngandung faults dina séri.

Bari reviewing, nengetan deukeut jeung panjang tina email Anjeun. Jalma nu leuwih gampang maca pondok, surelek singket lila, surelek rambling, jadi pastikeun surelek Anjeun nu jadi pondok-gancang, tanpa kaasup informasi diperlukeun.

titik konci

Kaseueuran urang nyéépkeun bagian anu saé dina dinten urang maca sareng nyusun email. Tapi pesen anu kami kirim tiasa ngalieurkeun pikeun batur.

Nulis surelek éféktif, nanya ka diri heula lamun kedah bener ngagunakeun channel éta. Kadangkala kacida bisa jadi hadé nyandak telepon.

Jieun surelek Anjeun pondok tur tepat. Kirim surélék aranjeunna ukur keur jalma anu bener kudu ningali na jadi jelas naon Rék panarima ka ngalakukeun lajeng.

Inget yen surelek Anjeun ngagambarkeun profesionalisme anjeun, nilai anjeun sarta perhatian anjeun ka jéntré. Coba mun ngabayangkeun kumaha batur bisa naksir nada suratna Anjeun. Janten sopan tur salawasna parios naon nu tos diserat saméméh ngaklik "ngirim".