Nyitak Friendly, PDF & Email

The MOOC - lawon bantuan internasional dicirikeun ku kagiatan simulasi parleménter. Saatos modul ngeunaan "arsitektur bantuan" jeung "bantuan sual" dimana urang utamana bakal ngajawab dua patarosan (naon diwangun bantuan pangwangunan? Naha mantuan jalma jauh séjén?), Kami nyarankeun Anjeun d '' diajar jeung reformulate di panitia. , salila 4 minggu, artikel ngeunaan tagihan tabled ku Pamaréntah Républik fiktif Hopeland aimed di reforming kawijakan bantuan pangwangunan resmi.

Pikeun mantuan Anjeun, anjeun bakal boga kasempetan pikeun papanggih dina MOOC ieu susunan panalungtik jeung professional dina widang (via kapsul video dinamis).

Salaku tambahan, anjeun ogé bakal gaduh aksés kana séri sumber pustaka sareng tip bacaan pikeun masalah éta.

Buku catetan pikeun ngalengkepan ogé bakal ngabantosan anjeun nargétkeun perwakilan anjeun, kapercayaan anjeun ngeunaan bantosan sareng ngabayangkeun kamajuan anjeun.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Latihan profesional salaku pakakas pikeun ningkatkeun kualitas hirup