Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha pagawé dipecat kusabab nganggo janggot kalayan konotasi agama ? Éta pikeun patarosan anu cucuk ieu yén Pengadilan Kasasi dijawab ku dilakukeun dina 8 Juli eureun a patalina sareng hak-hak dasar sareng kabébasan padamel di perusahaan.

Dina kasus ieu mutuskeun, hiji padamel, konsultan kaamanan Risk & Co, perusahaan anu nyayogikeun jasa kaamanan sareng pertahanan pikeun pamaréntah, organisasi non-pamaréntahan internasional atanapi perusahaan swasta, dipecat kusabab kalakuan parah, dunungan anu nuduh anjeunna nganggo janggot "Diukir ku cara anu sacara sukarela hartosna dina tingkat agama sareng politik dua kali". Anjeunna nganggap yén janggot ieu " ngan bisa dipikaharti salaku provokasi ku [éta] klien, sareng sigana bakal kompromi kaamanan timnya sareng [milikna] kolega dina situs ".

Karyawan teras nyita hakim pikeun nyungkeun dibatalkeunna, ditilik yén éta dumasar kana a taneuh diskriminatif. Ruang sosial Pengadilan Cassation satuju sareng anjeunna.

Klausa nétral diperyogikeun pikeun ngalarang ngagem lambang agama

Pengadilan pangluhurna ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kunjungan médis di 2021: naon kawajiban anjeun?