Nyitak Friendly, PDF & Email

Tilu katetepan, dicandak dina panerapan hukum 6 Agustus 2019 ngeunaan transformasi palayanan publik, ningkatkeun pangangkatan, integrasi sareng pangembangan karir jalma cacad dina layanan publik.

Ngadegna dina akhir kontrak magang

Kaputusan diterbitkeun dina 7 Méi dina Jurnal resmi ngagampangkeun pendirian jalma-jalma cacat anu parantos réngsé kontrak magang dina palayanan publik. Aranjeunna bakal tiasa nguntungkeun tina aksés langsung kana posisi tina prosedur anu khusus.

Calon kedah ngirimkeun pamundutna pikeun diadegkeun sahenteuna tilu bulan sateuacan akhir kontrak magangna ka otoritas rekrutmen. Anu terakhir ngagaduhan hiji bulan ti saprak nampi pamenta pikeun ngirim proposal pikeun jabatan ogé salah sahiji atanapi langkung tawaran pikeun padamelan anu saluyu sareng fungsi anu dilakukeun nalika magang. Upami éta henteu ngagaduhan usulan, éta ngabéjaan aranjeunna dina wates waktos anu sami. Calon bakal gaduh lima belas dinten kanggo ngirim lamaranana. Komisi penguasaan bakal nalungtik file-file sareng bakal ngundang atanapi henteu calon-calon pikeun wawancara anu kedah

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Jieun paguneman konstruktif jeung konsumén nuntut