Nyitak Friendly, PDF & Email

Elisabeth BORNE, Menteri Tenaga Kerja, Pakasaban sareng Integrasi, sareng Brigitte BOURGUIGNON, Menteri Delegasi anu ngurus Otonomi, dinten ayeuna ngahijikeun operator kohesi kasihatan sareng sosial pikeun ngurus tindakan anu dilakukeun di daérah ieu. Padamelan sareng pelatihan vokasional sareng ngagambar prospek dina séktor dina garis payun dina krisis kaséhatan.

Elisabeth BORNE, Menteri Tenaga Kerja, Pakasaban sareng Integrasi, sareng Brigitte BOURGUIGNON, Menteri Delegasi anu ngurus Otonomi, dinten ayeuna ngahijikeun operator kohesi kasihatan sareng sosial pikeun ngurus tindakan anu dilakukeun di daérah ieu. Padamelan sareng pelatihan vokasional sareng ngagambar prospek dina séktor dina garis payun dina krisis kaséhatan.

Salami rapat ieu, Elisabeth BORNE sareng Brigitte BOURGUIGNON ngingetkeun perluna damel padamelan di sektor kaséhatan sareng sosial sosial pikaresepeun, dipasihan tangtangan ti sepuh penduduk. Menteri-menteri ngagariskeun inisiatifna pikeun ngabiayaan, dina kerangka Perancis Relance, 16000 tempat tambahan dina fasilitas kaséhatan sareng sosial (6000 tempat pikeun perawat, 6600 tempat pikeun asistén perawat sareng 3400 tempat pikeun padamel pendidikan sareng sosial).

Pikeun nguatkeun usaha, Elisabeth BORNE sareng Brigitte BOURGUIGNON ngumumkeun pemberian…

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kunjungan pre-recovery jeung kunjungan recovery