Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha anjeun kantos ngaraos sapertos anjeun langkung sopan, kurang ajar atanapi sabalikna langkung simpatik sareng terbuka haté nalika nyarios dina basa sanés? Éta normal! Saleresna, seueur panilitian condong mastikeun yén diajar basa anu anyar tiasa ngarobih kalakuan anjeun ka batur ... atanapi diri anjeun sorangan! Sakumaha tingkat diajar basa janten aset pikeun ngembangkeun pribadi? Ieu anu bakal kami ngajelaskeun ka anjeun!

Sababaraha studi parantos nunjukkeun yén diajar basa ngarah kana modifikasi kapribadian

Panaliti ayeuna bulat. diajar basa nyababkeun parobihan kapribadian anu diajar. Panilitian munggaran ngeunaan hal éta dilakukeun dina taun 60an ku psikolog Susan Ervin-Tripp, panaratas dina kajian ngeunaan psikologi sareng pamekaran basa diantawis dwibasa. Susan Ervin-Trip khususna ngayakeun studi ékspérimén anu mimiti sareng déwasa dwilingga. Anjeunna hoyong ngajalajah langkung seueur hipotesa éta eusi biantara dwilingga robih gumantung kana basana.

Dina 1968, Susan Ervin-Trip milih salaku mata pelajaran anu diajar awéwé kabangsaan Jepang cicing di San Fransisco anu nikah ka urang Amérika. Kapisahkeun ti komunitas Jepang teras dumuk di Amérika, awéwé ieu gaduh sakedik

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Pamasaran Telegram - Kéngingkeun Langkung Palanggan nganggo Telegram