Nyitak Friendly, PDF & Email

Latihan sapanjang karir anjeun penting pisan pikeun mastikeun ngawaskeun parobihan dina profési anjeun bari ngagaduhan katerampilan. Kalayan tawaran na diluyukeun sareng pamekaran propésional, IFOCOP ngadukung anu hoyong ningkatkeun kamampuanana tanpa mimitian ti mimiti.

Kamajuan propésional, aksés kana tanggung jawab énggal, kéngingkeun katerampilan énggal ... Sadaya ieu tiasa dilakukeun salami karir, tanpa kedah ngamimitian latihan deui! Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyéépkeun waktos pikeun mikirkeun proyék propésional anjeun, tangtukeun motivasi sareng kahoyong anjeun teras kénging latihan. Ieu anu ditawarkeun IFOCOP ngalangkungan sababaraha kursus latihan anu nawiskeun sertifikasi parsial atanapi lengkep - pilihan anu bakal dilakukeun numutkeun tujuan anjeun sareng kahirupan pribadi anjeun. Urang bakal ngajelaskeun sadayana di dieu.

Sertifikasi parsial 

Formula Renfort idéal pikeun épéktip ngamutahirkeun épéktip anjeun sareng maju dina padamelan anjeun tanpa ngaganggu kagiatan profesional anjeun, kursus anu ditawarkeun di luar jam kerja. RNCP bijil sareng layak pikeun Akun Pelatihan Pribadi (CPF), kursus latihan ieu tiasa diaksés ku pagawé sareng jalma dina Kontrak Kaamanan Profesional (CSP), ogé pikeun anu milari padamelan ...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Ningkatkeun pengucapan anjeun tina basa Perancis ku Shadowing? Kursus 2