Hallo! Anjeun masih menta sual kumaha anjeun neuleuman Jerman?

Hiji basa lisan ku ampir 100 juta speaker di Éropa, sahingga basa nu paling lega diucapkeun di EU. Ieu téh mangrupa basa resmi tujuh nagara sapertos Jerman, Austria, Liechtenstein, Swiss, Luksemburg, Belgia sarta wewengkon Italia Selatan Tyrol. Di sagigireun keur diucapkeun dina belasan nagara tanpa mahluk bahasa resmi.

Mémang Jerman mangrupa salah sahiji kakuatan utama dunya tur muterkeun hiji peran konci dina titik pulitik jeung ékonomi of view. Diomongkeun basa ieu téh boga lawang anu karagaman budaya hébat bari nyadiakeun kasempetan pikeun bisnis jeung bisnis di loba nagara Éropa.

Dinten, master Jerman mangrupakeun asset utama pikeun dunya profésional, éta bisa muka lawang pikeun karir anjeun, utamana lamun urang terang yen loba pausahaan internasional boga markas maranéhanana di nagara Jerman-diomongkeun na. Sarta alatan di SMA, bahasa Jerman anu geus diusulkeun salaku sakola basa kadua. Salian kaunggulan ieu, éta bakal mangpaat bari iinditan jeung ngabahas mangsa tetep anjeun kalawan kami di Alsace jeung Moselle Jerman!

Salaku Perancis, diajar basa kawas Jerman henteu gampang, utamana lamun salah ieu biasa nyarita basa Latin. usaha teu sahenteuna, tapi bakal kacida mangpaatna dina mangsa nu bakal datang. Simkuring geus nunda babarengan Buku komprehensif embellished kalawan daya tur tips pikeun mantuan Anjeun diajar basa tanah Goethe.
Anjeun bakal tiasa neuleuman sagala resources perlu on web pikeun diajar Jerman Anjeun babarengan dina artikel lengkep jeung gampang maca.

Hiji pilihan variatif pikeun nyocogkeun sadayana: pemula, tingkat panengah atawa saluhureuna!
Bade ngaliwatan mayar atanapi gratis jasa ka: blog pangalusna, aktip mobile, video, podcast, loka husus, anjeun bakal kudu sagala turnkey dimimitian latihan Anjeun mandiri.

es ist weg!

 


 

 

Ngajalajah situs variatif tur lengkep anu mantuan anjeun ngartos sagala aspek basa (maca, nulis, Ngajalajah situs variatif tur lengkep anu mantuan anjeun ngartos sagala aspek basakosa kata, frasa, grammar, jsb)

Pilihan lengkep kami tina situs na bisnis aya dina web!
Simkuring nyandak perawatan pikeun milih mawa Anjeun métode béda tina diajar di sagala rupa format: blog, loka husus sarta koperasi, majalah, kamus, jaba profésional. Ngajalajah aranjeunna sarta diajar di sagala rupa cara: conjugations, kosakata, tata basa, maca. daya ieu baris mantuan anjeun gancang diajar nyarita Jerman maju jeung professionally kalawan kapercayaan.

Diajar Jerman BBC :
ramatloka resmi BBC urang boga loba sumber bébas online tur salawasna tina atikan kualitas luhur. Aya hal pikeun sarerea, beginners sarta tingkat panengah; grammar, kosakata, ungkapan, média kayaning radio, TV, pilem, majalah. Praktis, komprehensif, BBC jalur nya ku serius tur profésional dina widang pangajaran basa Sunda.

Deutsche Welle :
A fokus dina loka ngeunaan Deutsche Welle, anu jasa siaran internasional Jérman, nu nawarkeun hiji plethora tina kursus haratis sareng modul kualitas alus teuing.
Milih tingkat anjeun, pemula atawa leuwih ngalaman, jeung jenis tangtu rék: diklat, video, podcast, atawa lembar kerja pikeun nyitak. platform komprehensif ieu bakal ngaktipkeun Anjeun pikeun manggihan jeung / atawa ngumpulkeun tingkat Anjeun.

A presentasi rusuh babak kursus nu bakal ngajadikeun anjeun kamajuan pesat:

misi Berlin :
Milarian basa Jerman berkat séri detektif anu beunghar ku twists sareng péngkolan (tingkat A1).

radio D :
Hiji Tangtu audio dina sababaraha episode pikeun mantuan siswa ngalatih pikeun pamahaman lisan maranéhanana (tingkat A1 / A2).

Deutsch Interaktiv :
keur learning otonom: palajaran 30 kalayan latihan, tés jeung lembar kerja. Éta sasaena boga sababaraha pangaweruh dina kursus ieu. (A1 tingkat A2, B1).

Deutsch - warum nicht :
Petualangan Andreas, mahasiswa jurnalistik. Senang, kursus ieu diwangun ku opat séri 26 palajaran kalayan latihan, dialog sareng urutan audio pikeun diunduh. Hal ieu dimaksudkeun pikeun duanana beginners jeung peserta didik maju. (Tingkat A1, A2, B1).

Wieso Nicht :
Kumpulan pisan rupa-rupa adegan sapopoé di Jerman, Austria jeung Swiss dumasar kana runtuyan audio. Henteu aya anu langkung saé pikeun neuleumkeun diri dina kahirupan spiker Jerman!
Ditujukeun pikeun peserta didik tingkat lanjut (tingkat B1).

Deutsch lernen MIT Jojo :

A runtuyan nu Babad petualangan a Brasil ngora anjog di Cologne. Diajar kumaha ku nuturkeun episode 33 (tingkat B1 B2).

Marktplatz :

kursus Jerman ékonomi ngaliwatan nu bakal diajar kecap husus, sawah leksikal tur ungkapan idiomatic ngeunaan keuangan, perdagangan, pamasaran.
Nuturkeun, anjeunna kedah geus boga B2 tingkat grassroots alus.

Loecsen :

Situs bisa samalah ka jenis buku nu isina babasan!
Éta bakal masihan anjeun kasempetan pikeun diajar atanapi ngarévisi éksprési penting atanapi kecap dina kahirupan sapopoe. Diklasifikasikeun ku topik sareng tina anu paling dasar sapertos "halo" kana frasa sapertos "anjeun hoyong kaluar wengi ayeuna?" », Anjeun bakal ngagaduhan dasarna! Cocog pikeun gancang ku gancang salami nyarios di Jerman.

Sakedik tambahan: PDFs sareng file MP3 pikeun diunduh (kalayan biaya).

Goethe Institut :

Institusi budaya aktif sacara global Républik Féderal Jérman. Platformna nyayogikeun sumber daya pikeun ngabantosan pamuda diajar basa Jerman: latihan dina tingkat anu béda, dokumén, pidéo, obrolan sareng forum pikeun ngabahas sareng latihan Jerman sareng peserta didik sanés. Éta ogé ngamungkinkeun pikeun nyandak ujian sareng ngiringan séntral pendidikan antarbudaya di Jerman.

maca  Diajar Rusia haratis sareng gancang

Jerman gampang  :

Komunitas penting, tina 4 juta pangguna Internét, diakui pikeun kursus-kursus anu komprehensif sareng pikaresepeun! Situs koperasi gratis nyata anu nawiskeun sajumlah ageung latihan (tés, tata basa, éjahan, kosakata, audio), diciptakeun ku pangguna sareng disahkeun ku panyipta situs. Alat anu sanés kalebet forum ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabahas sareng anjeun bakal mendakan sadaya jawaban kana patarosan anjeun. Hiji kasempetan alus pikeun ngaronjatkeun diri unggal poe, bari senang.

tangtu Jerman :
Hiji situs komprehensif pikeun neuleuman online ngaliwatan palajaran pronunciation, declensions, kosakata, kecap gawe, kalimah konstruksi ... tangtu pohara alus sarta informasi milik. Aya ogé bagian video pikeun kursus online interaktif. Ogé boga saluran YouTube kacida alusna dipigawé pikeun mantuan.

Info Deutsch :
A platform 3 1 sabab museurkeun kana diajar nu pamaké basa, budaya jeung internét. Mémang anjeun bakal manggihan kursus kalayan sagala tingkatan, palajaran, tata basa, audio jeung pidio, forum multibasa babagi sareng komunitas peserta didik kawas anjeun, jeung kamus a. Situs nawarkeun metoda modern jeung komprehensif, komo deui, ogé nawarkeun informasi praktis ngeunaan hirup jeung gawe di Jerman jeung Austria. Pasti salah sahiji situs panghadena!

Orthografietrainer :
Hiji situs ditulis dina Jerman jeung jelema nu geus mastered. Kapentingan loka téh nya éta baris mantuan anjeun ngaranna nunjukkeun deepen pangaweruh anjeun dina ejaan.

Anjeun bakal manggihan loba latihan, sareng guaran, mun ngalatih maneh dina pamakéan ditangtoskeun tina basa.

Vocabulix :

Euweuh anu leuwih penting batan ningkatkeun kosakata sukses di diomongkeun basa asing. situs ieu téh portal latihan sampurna pikeun neuleuman loba gambar kosakata Jerman.
Anjeun tiasa milih antara sababaraha tingkatan (V1 V2 V3), paling, nyaeta nu salila latihan anjeun tiasa ningali kamajuan anjeun sarta skor nu nyieun.

istilah :

Organisasi anu diakui khusus dina linguistik langkung ti 30 taun. Éta nawiskeun majalah online anu dikhususkeun pikeun diajar basa Jerman: pituduh praktis, tés online, nasihat ngeunaan basa pikeun ngalatih anjeun dina konjugasi, kosakata sareng tata basa. Majalah ieu, sajaba artikel, ngandung lambaran kosakata jeung latihan lianna. Anjeun bakal mendakan rumus anu béda dina bentuk pak sapertos kertas + bungkus digital pikeun ngalatih anjeun ngartos basa Jerman sareng ningkatkeun lafal anjeun. Rumus anu ditawarkeun aya sadayana ditagihkeun, anjeun ngan ukur kedah ngadaptar di daérah anggota sareng mesen bungkusan anjeun.

Scholingua :

A kombinasi sabenerna palatih, sarta merlukeun hébat utamana dina diajar basa anyar! Ieu presents tabel conjugation tur ngidinan Anjeun pikeun latihan conjugating kecap gawe leuwih 10 000 Germans bari ngumpulkeun informasi (tarjamah, sinonim, conto, jrrd).

 


 

Ngarti bahasa fluently kalawan pilihan video sareng podcast

 

Ngarti bahasa fluently nuhun à pilihan video sareng podcast

Pikeun memori visual jeung auditory, bagian ieu bakal resep anjeun.
Manggihan video pangalusna sreng podcast sadia on Web teh. Aranjeunna cara pohara alus pikeun neuleuman basa kawas Jerman, anu henteu salawasna gampang pikeun urang Perancis. Ku kituna dina kasus ieu sia aya aing diajar dina senang jeung cara interaktif. Anjeun tiasa diajar mana jeung iraha baé.

Masters - kecap: video, podcast sarta saluran YouTube kana ngalatih anjeun Jerman.
Diajar béda kalayan fluidity tur betah!

Lindenstrasse :
A runtuyan kultus sarta pikeun neuleuman Jerman? Sampurna pikeun mantuan Anjeun nguatkeun yayasan bari ngarasakeun runtuyan Jerman moal goréng. Sémah boga aksés ka sakabeh episode sareng video bisa ngalanggan podkés.

Kubus :

A platform, dilakukeun dina Goethe-Institut, dumasar video budaya bobogohan deui 2003 2007.

Langkung langkung tina opat puluh pidéo dina format pondok (sakitar lima belas menit) anu aya hubunganana sareng kajadian sosial, budaya sareng politik sareng fénoména di Jérman. Pidéo ieu dibarengan ku téks anu ngabantosan anjeun ku ngajelaskeun topik sareng kontéks na.

Deutsch Lernen Online :

Hiji saluran YouTube pohara alus embellished loba video (dua puluh palajaran) ngalibetkeun kosakata, tata basa, jeung sajabana The video dipigawé ogé sarta ngantep anjeun alus dina diajar Jerman Anjeun.
Aya ogé ramatloka dimana salah bisa manggihan sagala pelajaran sareng video.

The YouTube channel Sonja Hubmann :

Kavling video pikeun polyglot ieu pisan ramah! Sonja nawarkeun palajaran subtitled. Seasoned, éta nawarkeun palajaran di Jerman sareng terjemahan Perancis. video na anu diwangun ogé sarta méré rék néangan sahingga pikeun neuleuman!

Allemand- Versailles Akademi 11 :

Halaman web Akademi Versailles, cocog pisan pikeun diajar basa Jérman, nawiskeun salian ti kaulinan sareng kursus sanésna, sababaraha podcast dina téma anu béda sapertos: karnaval, tur mandiri ti Istana Versailles, téma damel atanapi pihak ...

Audio-palatih :

Didamel ku La Deutsche Welle, Audio-trainer ngamungkinkeun anjeun ngotéktak file audio anu ditujukeun pikeun tingkat A1 sareng A2! Éta sakedik 100 pelajaran kosa kata dasar, tepat, aya gunana dina kahirupan sadidinten sareng anu ngamungkinkeun anjeun ngagarap aksen anjeun!
Naon metot nyaeta kamungkinan pikeun ngundeur MP3 atanapi PDF ayeuna, kumaha parobahan pikaresepeun tina audio!

Salam ti Deutschland  :

Platform podcast dina basa Jerman, kalayan sagala rupa téma, diciptakeun ku Goethe Institut. Ningkatkeun kaahlian basa anjeun sareng pangaweruh ngeunaan Jerman kalayan 60 épisode ngahibur! saprak sagalana aya dina Jerman. Janten anjeun tiasa leres-leres ngartos sadayana anu anjeun kadéngé, anjeun tiasa ngaunduh sadaya naskah podcast salaku file PDF.

Deutsch bulu Euch :

Saluran Inggris kalayan ampir palanggan 200 000, diusulkeun ku Katja, profesor pikaseurieun. A alternatif alus pikeun neuleuman Jerman bari strengthening Inggris-Na.

Tujuan utama saluran nyaéta pikeun masihan penjelasan gramatikal lengkep anu tiasa diaksés ku sadayana!

maca   Diajar basa asing gampang: palatihan gratis

slow Jerman :

Podcast anu rupa-rupa, kalayan subtitle Jerman dina YouTube anu diciptakeun ku Annik Rubens sareng dijalankeun saprak 2007. Tujuanana nyaéta pikeun nyayogikeun latihan pamahaman ngadangukeun ka murid Jerman di sakumna dunya.
Anjeun tiasa gaduh aksés ka eusi premium, sadia dina www.slowgerman.com.

 


 

Ngahibur diri pikeun neuleuman kalayan betah

 

Ngahibur diri pikeun neuleuman kalayan betah

Mun urang robah saeutik cara nya ku diajar for senang? Hiji jalan gede ngagabungkeun senang jeung learning! Kami geus didaptarkeun sababaraha sumber nu saha anu bade ngahibur leuwih ti hiji: kaulinan, lagu, pidio, kuis, jaringan sosial ... buka! 

Jerman ist Good :

Hiji halaman dijieun ku profesor Jerman, kacida alusna disadiakeun sakumaha eta presents ampir 200 kaulinan pikeun nyampurnakeun basa Jerman anjeun: kaulinan kecap, carita, kaulinan interaktif dina téma husus ... maneh naon fun waktu nu sae.

Babadum :

Situs anu pikaresepeun pisan pikeun ngahijikeun sareng diajar kosakata dasar. Metoda ieu ngan saukur maén kecap dina 14 basa béda, kaasup Jerman. Anjeun gaduh ngucapkeun unggal waktos kecap dibere ka anjeun.

Lernabenteuer Deutsch :

Aplikasi gratis anu pikaresepeun pisan pikeun iPhone, iPad sareng Android anu didamel ku Goethe Institut. Rahasia "cakram langit" mangrupikeun "gim anu serius", pikaresepeun pisan sareng dina basa Jerman, ditujukeun pikeun tingkat A2. Éta mangrupikeun gim petualangan anu ngamungkinkeun anjeun nguatkeun élmu ngeunaan basa Jérman, ku hirup petualangan anu ngagumbirakeun bari nyobian méréskeun tatarucingan anu moal ngantepkeun anjeun teu paduli!

Hangman24 : Kantun nongkrong versi Jerman! Nyiapkeun ka gallows!

Sprichwörter Kuis  :
Kuis éksklusif di Jerman, anu ngidinan Anjeun nguji kanyaho anjeun tina paribasa Jerman.

Deutsche Welle  :

Deui situs variatif ieu ngidinan Anjeun pikeun diajar Jerman dina formulir béda: Dengekeun tur lalajo video hip-hop Jerman, mangrupa musik populér, anu bakal nyieun laleur jeung generasi anyar. A musik campuran learning budaya Jerman!

Speaky :

Hiji aplikasi mobile sadia dina iTunes sarta GooglePlay. Speaky mangrupikeun komunitas pertukaran basa global. Sapertos jaringan sosial, anjeun bakal diajar basa sareng koresponden sareng anjeun nyalira bakal ngajar anjeunna basa indung anjeun.
Dumasar silih bantuan jeung bursa, Anjeun bakal tiasa duanana move dina arah nu sarua bari galecok via audio atawa télépon pidio.
Hiji cara anyar pikeun neuleuman bari nyieun babaturan ti sakuliah dunya.

busuu :

komunitas séjén maya dina formulir aplikasi mobile, sadia dina iTunes sarta Google Play. Diajar ku cara Jerman: salian séntral jeung bantuan sadaya anggota masarakat, anjeun bakal boga aksés ka kursus interaktif tur kalawan sakabeh anggota masarakat.

Sababaraha kursus anu dibayar.

bursa basa kuring :

Salah sahiji situs munggaran dumasar kana bursa sahiji komunitas dina raraga diajar hiji basa. Hal ieu ngajadikeun komunitas anu kacida gedéna, tapi ku panganteur sepuh saeutik. Eta ngidinan Anjeun pikeun cocog jeung para sahabatna ti sakumna dunya dina urutan nu diajar basa na sabalikna! Ieu waktu minuhan Germans!

 


 

Nyampurnakeun aksen anjeun sarta ngalatih diri kasampak kawas lokal leres

 

Nyampurnakeun aksen anjeun sarta karéta-Anjeun kudu kasampak kawas lokal leres

Tong hariwang, logatna aya latihan! Sanaos kanyataanna Jérman sigana rumit kusabab aksenna anu bénten pisan ti urang, dimungkinkeun pikeun nyampurnakeun dugi ka ngagaduhan aksen Jermanik anu sampurna! Tujuanana: ngajantenkeun anjeun dipikaharti ku sadayana sareng nyarios kalayan tengtrem. Anjeun ngan peryogi sumber daya anu leres sareng éta di dieu!

Jerman Forvo  :

A ramatloka anu mangrupa daptar kecap ampir 130 000 tur ngidinan Anjeun pikeun ningkatkeun ngucapkeun anjeun. Metoda ieu dumasar ukur kana cara ngucapkeun kecap nu sorangan anu didaptarkeun ku pamaké sarta komunitas Forvo. Kantun ngetik kecap rék dina palang teang jeung search engine bakal mawa anjeun rékaman béda, sering sareng sababaraha accents fungsi nagara jeung wewengkon.

A pitulung pohara alus dina pamahaman cara ngucapkeun sora na kecap dina Jerman.

Duden :

A ramatloka patali ka kamus lengkep di Jerman. Ieu nawiskeun definisi kecap Jerman, museurkeun kana ngucapkeun jeung frékuénsi lumangsungna dina basa Jerman. Anjeun oge bisa mésér buku tambahan, kamus on téma husus.

Lexilogos :

Hiji pituduh pisan praktis tur mangpaat nu ngidinan Anjeun pikeun terang dasar tina ngucapkeun Jerman. Pisan gampang ngagunakeun, anjeun ngetik kecap anjeun dina Jerman dina palang teang lajeng anjeun milih rupa situs diusulkeun katuhu ngadangukeun ngucapkeun. Anjeun malah boga pilihan jeung kitu anjeun tiasa gaduh fun pikeun ngabandingkeun.

Goethe verlag :

Hiji situs pisan metot nu ngidinan Anjeun pikeun ngakses loba ngucapkeun kecap nurutkeun tema béda: bandara, Kebon Binatang, bioskop, jsb Ieu dina basa Inggris, kumaha éta gampang ngartos pikeun maranéhanana anu henteu ahli dina basa Inggris. Anjeun oge gaduh pilihan pikeun balanja buku audio husus diajar bahasa Jerman (Any language- Jerman).

Buku review :

fungsi ganda calakan ngaliwatan pituduh audio. A sumberdaya pisan mangpaat saprak dinya nyandak anjeun duanana ngadangukeun cara ngucapkeun kecap, sarta ogé pikeun neuleuman kosakata (kecap, angka na Alfabét) dasar Jerman.
Anjeun ngan kudu nempatkeun kursor anjeun leuwih kecap atawa frasa ngadangu ngucapkeun na. Anjeun oge gaduh pilihan pikeun buka tés online ningali mekar learning Anjeun.

 


 

Diajar moveable ngaliwatan aplikasi pikeun smartphone Anjeun

 

Diajar moveable ngaliwatan aplikasi pikeun smartphone Anjeun

Nomadism jeung mobilitas pikeun neuleuman mana.
Urang kapanggih dina aplikasi mobile pangalusna, maranéhanana pikeun beginners tingkat anu difokuskeun kosakata, tapi ogé pikeun tingkat leuwih canggih (A1 / A2), maranéhna bakal ngidinan Anjeun pikeun diajar gancang, mana na keur otonom. Ayeuna, nyandak guruna Jerman anjeun dina saku anjeun. 

Deutschtrainer A1  :

maca  Diajar basa asing kalayan pelatihan gratis

Hiji aplikasi unggulan ti Goethe Institute, loka pikeun latihan dasar kosakata jeung kalimah struktur ku lakukeun latihan, puzzles crossword sarta kaulinan pikeun ios sarta Android (tingkat A1). 

jetzt spielen  :

Aplikasi anyar anu tiasa diunduh gratis ogé dikembangkeun ku Goethe Institute anu ngamungkinkeun anjeun diajar basa Jérman ngalangkungan "kota kecap". Maka dina bentuk permainan sareng interaktivitas sareng pamaén sanés anjeun bakal tiasa diajar sareng ngeuyeuban kosakata anjeun pikeun tingkat A1 / A2.

Duolingo :

Diajar rutin sarta 5 menit sapoé! Deui aplikasi anu geus disimpen dina luhureun urang sabab sigana aplikasi angka 1 dipilih ku pamaké Internet di diajar basa hiji!

Senang sareng dina bentuk vidéo berkat sistem bonus na, éta nawiskeun anjeun palajaran anu béda anu mawa anjeun kecap kosakata anyar dumasar kana téma. Dengekeun, baca sareng nyerat dumasar kana latihan sareng unggal palajaran anu suksés ngajamin anjeun poin anu bakal nyandak anjeun ka tingkat salajengna. Métodena dumasar kana latihan tarjamah.

tandem :

Ngalatih diri pikeun nyarita Jerman kalayan jalma ti sakuliah dunya! formulir interaktif tur dumasar masarakat linguistik, aplikasi nu ngidinan Anjeun pikeun babagi jeung komunikasi sareng pamaké séjén dina wangun surat instan atanapi pesan. Anjeun oge kudu aksés ka parabot pikeun ngabenerkeun sarta narjamahkeun basa.
Anjeun tiasa diajar Jerman kalawan batur Jerman bari baé anu bakal diajar basa Perancis sareng anjeun. Ngeunaan 2 juta pamaké nulungan saling, cara hébat ngaktipkeun hiji bursa budaya salian diajar Jerman. Urang ogé resep kamampuhan pikeun miboga aksés ka tutors sadia pikeun palajaran intensif.

memrise:

Aplikasi ieu saé kanggo ngamimitian! Cara na: "ulangan jarak", nyaéta hartosna, diajar kecap kosa kecap bari pastikeun moal hilap. Sakumaha namina nunjukkeun, "Memrise", ngamungkinkeun anjeun ngapalkeun kecap sareng frasa, berkat langkung ti 200 kursus anu didamel ku para ahli, milih jawaban anu leres tina daptar anu anjeun bakal nampi dina tungtung unggal sési sareng anu mana bakal ngamungkinkeun anjeun nuturkeun kecap anu paling hésé pikeun anjeun pelajari. Lacak statistik anjeun sareng diajar iraha waé berkat modeu offline na. Aplikasi pinter anu moal nyéépkeun waktos anjeun. 

Quizlet :

Ladenan pendidikan online ti Amérika Serikat, dimana langkung ti 30 juta murid sareng guru nganggo éta unggal bulan. Dumasar kana metodeu "ulangan spasi" anu sami, aplikasi ieu mangrupikeun cara anu énggal pikeun diajar. Interaktif pisan, anjeun tiasa milarian diantara 214 daptar anu tos aya atanapi ngan saukur nyiptakeun anjeun nyalira ku nambihan istilah sareng definisi. Sesuaikeun bagan diajar anjeun sorangan, anjeun gradasi sareng anjeun tiasa ningkatkeun peunteun anjeun ku diajar nganggo kartu, kaulinan sareng kagiatan anu sanés. 

Rocket Basa :

Kalayan aplikasi ieu Anjeun hususna latihan basa sacara oral. The latihan anu di formulir audio: maneh ngulang kecap atanapi dialogues ngaliwatan rekaman nu ngadamel diri lagu kamajuan Anjeun. Anjeun oge boga opsi pikeun ngundeur palajaran on mobile Anjeun guna aksés tanpa bade liwat App. Hiji basa pohara alus saprak leuwih ti 60 jam kursus audio interaktif, kursus basa jeung budaya, hiji pangakuan sora nu ngidinan Anjeun pikeun ningkatkeun ngucapkeun anjeun tina rébuan kalimat sarta palajaran paperwork.

Anjeun tiasa gaduh aksés premium ngakses sadaya latihan. 

PowerVocab :

A fun aplikasi anu muterkeun kalayan kecap! Memang hiji aplikasi hébat pikeun maranéhanana anu resep kalender Hijriah, puzzles crossword, gantung atanapi kaulinan séjén. A basajan tapi efektif téhnik: kecap dibikeun ka maneh sakumaha Kartu a jeung anjeun kudu milih harti bener.
Eta bakal nulungan urang ngaronjatkeun kaahlian basa bari ngawangun kosakata kuat tur langgeng, sabab ogé ngandung hiji kamus kecap hésé. Hiji jalan alus pikeun neuleuman!
Hatur nuhun kana Pilihan berehan ieu anjeun tungtungna kudu sagala resources perlu learning anjeun! Awewe leuwih loba ti hiji basa Jerman hese dihartikeun!

 


 

 Awaken barudak anjeun ti umur maranéhanana pangheubeulna

Awaken barudak anjeun ti umur maranéhanana pangheubeulna

Ngabagikeun Jerman barudak anjeun ti umur maranéhanana pangheubeulna. Urang terang yén yayasan anu diwangun ngora, sangkan ngamangpaatkeun situs web ieu aplikasi wéb jeung mobile béda pikeun nyimpen kontak dina jalur keur diajar Jerman.
Senang jeung kreatif, parabot ieu bakal jalan alus pikeun neuleuman, jeung lawanna ka sakola.

Teddylingua :

Hiji situs Jerman dedicated ka diajar Jerman sareng barudak Anjeun. Loba kaulinan, lagu jeung kagiatan anu bakal nyieun eta cinta Jerman!

Steph Raymond :

A blog euyeub sakumaha sumberdaya ayeuna boga leuwih ti 1000 latihan kuliah pikeun diajar Jerman. Tipe latihan: kosakata, tata basa, ngucapkeun atawa peradaban jeung téma béda ti kahirupan sapopoe. Anjeun tiasa milih gumantung kana tingkat kelas anjeun (tina primér pikeun 3ème LV2).

basa barudak Educa :

Platform khusus pikeun metode basa asing pikeun barudak umur 3 dugi 11 taun. Situs anu komprehensif kalayan sajumlah ageung sumber pendidikan pikeun diajar basa Jérman. Kaseueuran matéri pendidikan anu ditawarkeun tiasa ditagihkeun: DVD, buku, CD, majalah, guguritan sareng kaulinan pendidikan.

Sajumlah anu hadé tina palajaran kebangkitan bilingual sareng diajar Jerman anu gampang sareng senang di bumi! 

Nulungan dina Jerman  :

Hiji situs dijieun ku S. Waived dimaksudkeun utamina pikeun siswa.
Éta kalebet sababaraha lembar pitulung dina basa Jerman, dumasar kana révisi grammar, kosakata, kecap pagawéan, sadayana khususna pikeun ujian BAC.
A sajarah saeutik, pronunciation budaya oge hadir dina loka.

ngora  :

Hiji majalah online pikeun barudak. Kusabab éta sagemblengna di Jerman, eta leuwih hade nu barudak anjeun geus boga tingkat hade kosakata. Majalah ieu bakal mantuan éta firstly assimilate langkung kosakata na oge keur ngokolakeun!