Nyitak Friendly, PDF & Email

Detil kursus

Naha anjeun kantos sesah ngarayu batur pikeun ngalakukeun hiji hal anu paling dipikaresep ku aranjeunna? Sakapeung sesah ngarobih pipikiran batur. Teu kedah ngancam éta, anjeun gaduh seueur pakakas anu anjeun anggo. Dina latihan ieu, John Ullmen ngajelaskeun kumaha pangaruh batur dina "tipping point of pengaruh", nerapkeun 18 metode anu divalidasi sacara ilmiah. Naha anjeun hoyong masihan pangaruh dina damel atanapi di bumi

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Bagian-waktos: ngalangkungan waktos damel anu sah ngarah ka sarat tina kontrak full-time