Nyitak Friendly, PDF & Email

comme-un-pro.fr komitmen pikeun ngajaga halaman wéb ieu diropéa dina waktosna. Upami kitu, anjeun mendakan masalah atanapi data anu katinggaleun jaman, kami bakal ngahargaan upami anjeun masihan terang ka kami. Punten nunjukkeun dimana dina halaman wéb anjeun maca inpormasi anu salah. Urang bakal ningali kana ieu pas mungkin. Mangga ngirim respon anjeun ku email di: tranquillus.france@comme-un-pro.fr.

Kami henteu nanggungjawaban kanggo karugian akibat tina kalepatan atanapi kakurangan, ogé karugian akibat tina masalah anu disababkeun ku atanapi alami dina nyebarkeun inpormasi ngalangkungan Internet, sapertos gangguan atanapi gangguan. Nalika ngagunakeun formulir wéb, kami ngalakukeun upaya pikeun ngajaga jumlah bidang wajib minimum. Pikeun karugian naon waé anu ngalaman akibat tina panggunaan data, naséhat atanapi ideu anu disayogikeun ku atanapi atas nami comme-un-pro.fr ngalangkungan halaman wéb ieu, comme-un-pro.fr nganggur tanggung jawab.

Pamakéan halaman wéb sareng sadaya komponénna (kalebet forum) tunduk kana syarat panggunaan. Ngan ukur panggunaan halaman wéb ieu nyababkeun kanyaho sareng panarimaan ngeunaan kaayaan pamakean ieu.

Réspon sareng pamundut inpormasi pribadi anu dikintunkeun ku e-mail atanapi nganggo formulir wéb bakal diolah dina cara anu sami sareng surat. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa ngarepkeun réspon ti kami dina sabulan paling lami. Upami aya pamundut anu rumit, kami wartosan anjeun dina hiji bulan upami urang peryogi maksimal 3 bulan.

Sagala data pribadi anu anjeun pasihkeun ka kami salaku bagian tina réspon anjeun atanapi nyungkeun inpormasi ngan ukur bakal dianggo saluyu sareng pernyataan privasi kami.

comme-un-pro.fr nolak sadaya tanggung jawab pikeun eusi halaman wéb anu mana atanapi ti mana dilakukeun hyperlink atanapi rujukan anu sanés. Produk atanapi jasa anu ditawarkeun ku pihak katilu tunduk kana katentuan sareng kaayaan pihak katilu éta.

Sadaya hak cipta inteléktual dina eusi halaman wéb ieu mangrupikeun hak milik comme-un-pro.fr.

Nyalin, ngadistribusikaeun sareng panggunaan sanés tina dokumén ieu dilarang tanpa otorisasi tinulis comme-un-pro.fr, kacuali upami sareng dugi ka ditetepkeun ku peraturan wajib (sapertos hak pikeun nyebut), kecuali anu nunjukkeun indikasi eusi.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah ngeunaan aksés situs, punten ulah ragu ngahubungi kami.