Nyitak Friendly, PDF & Email

Éta saluyu sareng:

strategi awan nasional diumumkeun dina pertengahan Méi 2021 ku Kamentrian Ékonomi, Keuangan sareng Pamulihan, Kamentrian Transformasi sareng Layanan Umum sareng Sekretariat Nagara Transisi Digital sareng Komunikasi Éléktronik; ngembangkeun skéma sertifikasi Éropa aya hubunganana sareng panyadia awan, sareng khususna pikeun tingkat sertifikasi "luhur" dimana Perancis ngajukeun kasaruaan sareng SecNumCloud.

Kontribusi utama nyaéta:

klarifikasi kriteria pikeun kekebalan tina hukum tambahan Komunitas, saluareun sarat lokalisasi aya, ngaliwatan sarat téknis dimaksudkeun pikeun ngawatesan aksés ka infrastruktur teknis jasa ku pihak katilu jeung mindahkeun uncontrolled jeung sarat légal husus anu patali jeung panyadia ladenan jeung link na jeung pihak katilu. Kriteria hukum ieu direncanakeun dina kolaborasi caket sareng Direktorat Jenderal Perusahaan (DGE); palaksanaan tés intrusion sapanjang siklus hirup kualifikasi SecNumCloud.

Révisi ieu ogé merhatikeun kagiatan tipe CaaS (Wadahna salaku Service a) ogé eupan balik ti évaluasi munggaran.

observasi,

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kompensasi sareng tunjangan kagiatan parsial: tunda tina potongan laju