Nyitak Friendly, PDF & Email

Kusabab 1 Oktober 2021, pembantu rumah tangga di séktor sukarela damel sareng manula sareng cacad parantos nampi kauntungan tina paningkatan gaji rata-rata 13 dugi ka 15%. Kanaékan ieu tiasa dugi ka € 300 per bulan. Kaputusan diterbitkeun dina resmi Journal Tanggal 8 Séptémber 2021 netepkeun syarat-syarat bantuan keuangan Nagara anu dibayarkeun ka departemén sareng séktor bantuan rumah tangga, supados aranjeunna tiasa ngalaksanakeun kanaékan gaji ieu berlaku ti 1 Oktober 2021.

maca  Pituduh Lengkep pikeun Pemasaran Email sareng SMessage