Nyitak Friendly, PDF & Email

Kalayan Martial Auroy, hayu anjeun ditawan ku gampang digunakeunana sareng kepraktisan versi online tina Excel, program spreadsheet Microsoft anu kawéntar. Sakali anjeun parantos diajar sareng ngartos panganteur sareng prinsip panggunaan, anjeun bakal langsung teuleum sareng buku gawé: nyiptakeun, ngatur, ngabagi sareng nyetak. Anjeun bakal ngawasa sél ogé alat anu langkung canggih sapertos tabel sareng PivotCharts. Tangtosna, anjeun ogé bakal ningali versi mobile tina Excel, anu ngamungkinkeun anjeun ngakses sadaya dokumén anjeun, dimana waé anjeun ...

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 01/01/2022

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Sajarah Répréséntasi sarta pengobatan madness