Nyitak Friendly, PDF & Email

Naha karyawan anjeun tiasa ngaroko di tempat perusahaan anjeun?

Dilarang ngaroko di tempat anu ditugaskeun pikeun panggunaan koléktif. Larangan ieu dilarapkeun di sadaya tempat anu ditutup sareng katutupan anu ngabagéakeun masarakat umum atanapi anu janten tempat damel (Kodeu Kaséhatan Umum, tulisan R. 3512-2).

Karyawan anjeun janten henteu kedah ngarokok di kantorna (naha masing-masing atanapi dibagi) atanapi di pedalaman gedong (lorong, ruang rapat, ruang istirahat, ruang makan, sareng sajabana).

Nyatana, larangan éta diterapkeun bahkan di kantor masing-masing, pikeun ngajagaan tina résiko anu aya hubunganana sareng ngarokok pasip sadaya jalma anu tiasa kabiruyungan di kantor-kantor ieu, atanapi nempatanana, bahkan dina waktos anu singget. Naha éta kolega, konsumén, pemasok, agén anu jaga pangropéa, pangropéa, kabersihan, sareng sajabana.

Nanging, pas tempat damelna henteu katutup atanapi ditutup, dimungkinkeun pikeun karyawan anjeun ngaroko di ditu.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Prospék telepon anu suksés