Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagian-waktos: durasi kirang tina durasi hukum atanapi kontrak

Kontrak padamelan paruh waktos mangrupikeun kontrak anu nyayogikeun waktos damel kirang ti lilana hukum 35 jam per minggu atanapi durasi anu ditetepkeun ku perjanjian koléktif (cabang atanapi perjanjian perusahaan) atanapi durasi damel anu berlaku di perusahaan anjeun upami lilana nyaéta kirang ti 35 jam.

Karyawan parsial tiasa diperyogikeun damel saluareun waktos damel anu disayogikeun dina kontrak padamelan na. Dina kaayaan sapertos kitu, aranjeunna damel di lembur.

Lembur mangrupikeun jam anu dikerjakeun ku pagawé full-time saluareun lilana hukum 35 jam atanapi durasi anu sami dina perusahaan.

Karyawan paruh waktu tiasa damel jam tambahan dina wates éta:

1/10 tina waktos damel mingguan atanapi bulanan anu disayogikeun dina kontrak padamelan na; atanapi, nalika pasatujuan koléktif cabang atanapi perjanjian atanapi perusahaan atanapi perjanjian pendirian masihan otorisasi, 1/3 jaman ieu.

 

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Penting pikeun LinkedIn